Devlet yardımı hk.

• Kullanıcı Linux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Linux

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.uguragdas.com.tr
Selamun aleyküm arkadaşlar herkese hayırlı işler.

Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.

Bir süre önceye kadar durumum gayet iyi, kendi halinde bir insandım. Konut yönetim firmasında Site Müdürü pozisyonunda çalışıyordum.

Bundan 2 ay önce cezaevinden çıktım üzerime atılı bir iftira sonucu 5 ay cezaevinde şüpheli olarak yattım ve ilk mahkeme de çok şükür hakim bazı gerçekleri gördü ve tutuksuz olarak tahliye etti. İkinci mahkeme Nisan 14 de yapılacaktı lakin malum durum sebebi ile ileri tarihe alındı. Bü süreçte avukat masrafları, kredi, el borçları derken çok ciddi bir yük altına girdim. Dışarı çıktıktan sonra da iş bulalım derken birde bu olayla karşılaştık ve bırakın iş bulmayı evden çıkamıyoruz.

2006 da açtığım adsense, YouTube vs bunları hep sattım az biraz borç ödedim ama bu henüz hiç bir şeye yetmedi. Ben içerdeyken kazanç elde ettiğim domain de düştü. Orada ki gelirimi de kaybettim..

Hal böyleyken şuan devlet statüsünde asgari ücretin 1/3 ün altında alan gelir seviyesindeki kişilere girdim. Gss otomatik olarak sigortalı yaptı ve bunu devlet karşılıyor. Lakin bir çok kuruma ben içerdeyken eşimin de başvurması olumlu sonuçlanmadı. Yalnızca ibb bir kerelik 100 liralık gıda yardım kartı verdi ve onu da kullandık.

Sorum şu. Benim devletten yardım alabilmem için ne yapmam gerekiyor. Şuan ne fatura ödeyebiliyorum ne de eve erzak alabiliyorum. Başvurularım neden olumsuz çıkıyor onu da anlamış değilim. Prosedürler konusunda bilgi olan varsa çok sevinirim.

Bu konu hakkında hiçbir bilgim yok fakat umarım yine eski günlerinize dönersiniz.

Bulunduğun bölgenin muhtarına uğra durumunu içtenlikle anlat sosyal yardım programı için seni valiliğe yönlendirecek 1 yazı ile ondan sonrası valilikte

Gönderdim hocam.

Yardım için de talepte bulundum 1 kerelik 100 liralık gıda kartı verdiler. O da geçen ay bitti zaten. 100 liraya da günümüzde verdikleri o markete girince 5, 6 kalem şey anca alabiliyor insan.

Dün muhtara da yazdım cvp bekliyorum.

Diğer yardım taleplerim de olumsuz sonuçlandı.

---------- Spam Engelliyici 18:41 ---------- Önceki Mesaj 17:44 ----------

Bu virüs olayı insanları gerçekten zor duruma soktu, ülke genelinde insanlar daha 1 haftada ciddi sorunlarla karşı karşıya. Allah yardımcısı olsun herkesin, kul olarak da keşke desteğin ne olduğunu bir öğrenebilsek.

Bir site açtım .net uzantılı domaini var, beceremedim duruyor öylece, aktarılıyor mu bilmiyorum ama komple ücretsiz devredebilirim, adsenseye bağlı değil, ne yapılır eder pek web ile bilgim yok hocam. İşine yararsa verebilirim.

Erzak yardımı konusunda bir şeyler yapabiliriz, işlerim iyi gitse pk açık bir kanal vermek isterdim ama aylardır ben de onay göremiyorum.

İzlenim satın alıyorum faceden video aldığım için red geliyor, özgün çekeyim desem kendime sayısız kanal açtım artık simamı görünce basıyorlar redi :)
Eğer özgün video çekersen parası benden video senden bir kaç çalışma yapabiliriz. Yarı yarıya paslaşırız hocam.

Şundan bir 10 sene evvel aç uyuduğum geceleri ben bilirim, herkes yaşadı zor şeyler. Geride kalır hepsi, yeter ki içini ferah tut.

Bu virüs olayı insanları gerçekten zor duruma soktu, ülke genelinde insanlar daha 1 haftada ciddi sorunlarla karşı karşıya. Allah yardımcısı olsun herkesin, kul olarak da keşke desteğin ne olduğunu bir öğrenebilsek.

Bir site açtım .net uzantılı domaini var, beceremedim duruyor öylece, aktarılıyor mu bilmiyorum ama komple ücretsiz devredebilirim, adsenseye bağlı değil, ne yapılır eder pek web ile bilgim yok hocam. İşine yararsa verebilirim.

Erzak yardımı konusunda bir şeyler yapabiliriz, işlerim iyi gitse pk açık bir kanal vermek isterdim ama aylardır ben de onay göremiyorum.

İzlenim satın alıyorum faceden video aldığım için red geliyor, özgün çekeyim desem kendime sayısız kanal açtım artık simamı görünce basıyorlar redi :)
Eğer özgün video çekersen parası benden video senden bir kaç çalışma yapabiliriz. Yarı yarıya paslaşırız hocam.

Şundan bir 10 sene evvel aç uyuduğum geceleri ben bilirim, herkes yaşadı zor şeyler. Geride kalır hepsi, yeter ki içini ferah tut.

Şuan her türlü fikire açığım hocam. En azından evde aş pişsin, aileme karşı yüzüm düşmesin, belim bükülmesi yeter. Uyumamaya razıyım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri