- Web sitesi
- www.arifbasaran.com
Merhaba arkadaşlar,
Geçtiğimiz günlerde bir kaç kanal almıştım (video yüklü) bunlardan bir tanesi maalesef spamdan kapandı ve gmail'e giriş yapıp kanalı silemiyorum.
Gmail'e girememe sebebim, Hesap devre dışı bırakıldı uyarısı. Yani mail ve parolayı girmeme rağmen hesap açılmıyor..
Bu kanalıda adsenseye bağladığım için (büyük ihtimalle) hesabım spama düşmesine neden oldu... (nereden anladın derseniz bir deneme yaptım ve detay aşağıda)
Araştırdım ama bu hesabın silinmesiyle ilgili olumlu bir sonuca ulaşamadım maalesef.. Bu konuda yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim..
silemediğim hesaba parolayı yazdıktan sonraki ekran:
adsensenin spama düşmüş olabileceğine dair yaptığım test:
Geçtiğimiz günlerde bir kaç kanal almıştım (video yüklü) bunlardan bir tanesi maalesef spamdan kapandı ve gmail'e giriş yapıp kanalı silemiyorum.
Gmail'e girememe sebebim, Hesap devre dışı bırakıldı uyarısı. Yani mail ve parolayı girmeme rağmen hesap açılmıyor..
Bu kanalıda adsenseye bağladığım için (büyük ihtimalle) hesabım spama düşmesine neden oldu... (nereden anladın derseniz bir deneme yaptım ve detay aşağıda)
Araştırdım ama bu hesabın silinmesiyle ilgili olumlu bir sonuca ulaşamadım maalesef.. Bu konuda yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim..
silemediğim hesaba parolayı yazdıktan sonraki ekran:
adsensenin spama düşmüş olabileceğine dair yaptığım test:
hocam, kanalları uzun süredir http://www.ytpara.com/videoyap/73382-0-riskli-adsenseye-kanal-baglama.html konunuzda anlattığınız gibi bağlıyorum ve ilk adsensemde şuana kadar sorun yaşamadım ama ikincide galiba giriş yapıp silemediğim bir kanal yüzünden adsense spama düşmüş durumda..
eski ekli kanallar şuanda duruyor - kazanç sağlıyor ama yeni eklediklerim maalesef çok kısa sürede kapanıyor..
test etmek için 5 kanal açtım.. 1 gün hiç bir işlem yapmadım.. ertesi gün
1.ye normal yüklediğim videolardan 6 tanesini eşleşen vs vermeyecek şekilde renderledim yükledim..
2.ye yeni videolar renderledim yükledim (yine eşlesen vermeyecek tarda videolara)
3.ye kendim youtube editörünü ve youtube müzik arşivini kullanarak 2 dakikalık bir slayt hazırladım (resimler tamamen kendi çektiğim resimler)
4. ve 5. kanalları boş bıraktım..
bu işlemden sonra yine hiçbir işlem yapmadan 1 gün daha bekledim.
ertesi gün 1.2.3.4.kanalları sadece para kazanmalarını açtım ve 1.2.3. kanallardaki videolara para kazanmayı aktif ettim. tüm videolarda sorunsuzca yeşil dolar çıktı..
ve kanallara yine başka bir işlem yapmadan 1 gün beklettim..
son olarak dün gece 1.2.3.4. kanalları adsenseye bu konudaki adımları uygulayarak adsenseye bağladım..
maalesef 1.2.3.içinde video olan ve 4.boş kanal iki saat içerisinde kapanmış
şimdi sıra geldi adsenseyi spamdan kurtarmanın yoluna ya da artık o hesabı unutup yeni bir adsense açmaya..