Devre Dışı Kaldı Sorunu (ANKET Kanalları Kimden Aldınız)

Sorun yaşadığınız mailleri kimden aldınız?

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .

hedefyoutube

Kayıtlı Üye
Ankete devre dışı kaldı sorununu yaşayan bütün forum ahalisi davetlidir.

Son düzenleme:
güzel konu,

bende hiç devre dışı kalmadı kanallar, ne video yüklü kanallar, ne adsense bağlı kanallar, nede boş kanallar

edit, bende bir excelde 800 boş kanal var, ytofisten almıştım, şimdi urllerden baktım, hepsi devre dışı kalmış,

benim ytofisten daha önce aldığım başka kanallar daha vardı 2011 tarihli, onlardan devre dışı kalan olmadı

Son düzenleme:
600 kanal almıştım elimde kalan 350 kanaldan toplasan 50 kanal sağlam kalmamış. Diğer kullandığım kanallarda da öyle boş kanallarda da öyle. Ytofis martta alınmış mailler

kanallarda sorun yok, sadece gmailler devre dışı kalmış, benim tüm kanallarda kurtarma epostası girili, tek yapmam gereken fake kurtarma epostalarını oluşturmak, bunun içinde bitane onay sistemi lazım, rus numaralarını kabul etmiyor, ama Allah büyük onuda buluruz

forumda satılan gmailler belirli bir zaman sonra fixleniyor olabilir mi?

Değerlendirme olarak kötü bir anket olmuş bence bu bir şey ortaya çıkarmaz ytofis diğer tüm satıcıların 10 katı mail satmıştır diye tahmin ediyorum ee haliyle kapanma anketinde önde olması doğal. Her bir satıcı için 2 alt seçenek olmalı satın aldım kapanmadı ve satın aldım kapandı şeklinde.

Son düzenleme:
bu olayın satıcılarla alakası olduğunu düşünmüyorum. ciddi miktarda eski tarihli hesabımda aynı sorun var ve bu hesapları farklı satıcılardan aldım. böyle zamanlarda dinlenmek iyidir tavsiye ederim

Olaya özgün ve spam açısından bakmak lazım.Özgün kanalı kapanan oldu mu?Ben henüz rastlamadım.Bu kanallar açılsa da büyük ihtimal en kısa sürede kapanacak...

Olaya özgün ve spam açısından bakmak lazım.Özgün kanalı kapanan oldu mu?Ben henüz rastlamadım.Bu kanallar açılsa da büyük ihtimal en kısa sürede kapanacak...

özgünden kastınız nedir hocam? mesela bu kanal sizin için spam mıdır özgün mü? eğer özgünse bu şekilde birçok hesapta sorun var.

https://www.youtube.com/user/roberthogeling

bu arada enteresan bir şeye denk geldim. dışardan bakınca 2 video 1 hafta önce yüklenmiş görünüyor halbuki ikisinin de yüklenme tarihi 2012,

https://prnt.sc/gfmqrh

dinlenmeliyiz :)

özgünden kastınız nedir hocam? mesela bu kanal sizin için spam mıdır özgün mü? eğer özgünse bu şekilde birçok hesapta sorun var.

bu arada enteresan bir şeye denk geldim. dışardan bakınca 2 video 1 hafta önce yüklenmiş görünüyor halbuki ikisinin de yüklenme tarihi 2012,

Videoların yüklenme tarihi eski ve video eşleşenli ise videodaki eşleşeni kaldırdığınız zaman dışarıdan yeni yüklenmiş bir video olarak gozükür. :)

Benim ne gördüğümden ziyade youtube nasıl görüyor ona bakmak lazım..

Youtube kanalları sağlam sadece gmailde problem var. sabah kontrol ettim 2 tane hesabım bu şekildeydi. İtiraz formu doldurdum ve gönderdim. 1 tanesi için şifre sıfırlama gönderdiler ve gmaili aktif ettiler. Diğer hesap için beklemedeyim. 2008 ve 2010 tarihli maillerdi.

Sorun tek tr de degıldır kı tr de de bıkac satıcıda olsun. Bu maıl satan kısılerden aldıgım maıllerın cogu kapanmıs ama helal olsun kesınlıkle o kısılerde sorun oldugunu dusunmuyorum.buarada benım alım sayılarım cok dusuk.onemlı degl

Çoğunluk şuan ytofis çıkmış ytofis alan arkadaşlar eski mailler alıyor eski mail çalışmakta garanti değil

Algoritma algoritma algoritma
google sürekli çalışıp kendini geliştiriyor.
belki de uzun süre kullanılmadan birden bire video atılmaya başlanan hesaplara spam şüphesi ile yaklaşılıyor olabilir artık. Belki diyorum böyledir demiyorum.
Yani google daki algoritmayı filtreyi aşmaya dönük herhangi bir eylem yeni bir filtreye takılabilir.
İşin zorlaşmış olmasından rahatsız değilim ama. Bu işi basite alıp basmakalım mantıkla para kazanmaya çalışan kişilere kızıyorum. Biraz yaratıcı olmaya çalışmak lazım...
Toplu alınan maillerde sorun olabilir mi? olabilir.

Çoğunluk şuan ytofis çıkmış ytofis alan arkadaşlar eski mailler alıyor eski mail çalışmakta garanti değil

Eski maille alakalı olduğunu düşünmüyorum.Sorunlu hesaplar,bot tabanlı açılan mailler,fake kurtarma maili girilen,random şifre girilen hesaplar ve uzun süre giriş yapmadan bekletiletilen hesaplar diye sıralayabiliriz.Şahsen kendi hesaplarımdan 1 adet bu şekilde hesap var bu hesabın özelliği 10k onayından geçmemiş, yüksek izlenimli eşleşen dolu bir hesap

Son düzenleme:
Bugün 2006 yıllarına ait 8-9 gmaillerden sadece bir tanesi kullanıyordum.Diğerlerine hiçbir şekilde kullanmadığım tüm gmailler ünleme düşmüş. Tolga Demo almıştım.
[MENTION=30137]TolgaDemo[/MENTION]

bu gmailler uçunca o gmaile bağlı olan kanalın profil resmide ünleme düşüyor di mi ? Yani tek tek girip kontrol etmemize gerek yok sanırım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri