Devre Dışı Kanalları Silememek

• Kullanıcı Battal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Battal

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar telif yiyip de ondan sonra bu kanalı kapanan ve daha sonra bu kanala veya bu kanala ait gmail e giriş yaptığınızda "Hesap devre dışı bırakıldı" uyarısını alıp da bu kanalı silebilen var mı?
Silinmiyorsa Google ilerde bu kanaldaki telif yiyen videoyu gerekçe gösterip diğer kanalları kapamasın?Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

aynı sorun bendede var
takipteyim

Direk gmaili silmenizi öneririm para yatarmı yatmaz mı bilmiyorum ama para kazanmaya engel oluyorsa direk gmaili silin.
Bir de teliften kapanınca kanal zaten silinmiş olması gerekiyor.

Hocam teliften kapanmıştı bu doğru.Ama belli bir müddet sonra gmaile bile giriş yapılamıyor bunu demek istiyorum.Gmaile nasıl giriş yapıcaz.Hesaba giriş yapamıyoruz ki silebilelim?
Direk gmaili silmenizi öneririm para yatarmı yatmaz mı bilmiyorum ama para kazanmaya engel oluyorsa direk gmaili silin.
Bir de teliften kapanınca kanal zaten silinmiş olması gerekiyor.

Hocam teliften kapanmıştı bu doğru.Ama belli bir müddet sonra gmaile bile giriş yapılamıyor bunu demek istiyorum.Gmaile nasıl giriş yapıcaz.Hesaba giriş yapamıyoruz ki silebilelim?

Eğer öyle bir durum varsa haklısınız hocam .Ama benim kanalımın biri kapandı 3 teliften gmaili hala açık kullanabiliyorum.

Google diğer ürünlerinde girmeyi deneyebilir misiniz hocam ? Özellikle plus yada blogger vs...

[MENTION=3210]think[/MENTION] güvenle falan bir ilgisi yok hocam.Bu kanala hiçbir şekilde girilemez.Çünkü "Devre Dışı Bırakılmış" Bu devre dışı bırakılma baya bi önce olmuştu.Aklıma şimdi geldi bir sıkıntı oluşturur mu diye.Yine de teşekkürler hocam.Boşuna uğraşmayın yani :) Sadece silinip silinemeyeceğini öğrenmek istedim.Her türlü şeyi denedim.Google hesap silme linkiyle bile denedim.Kabul etmedi.

[MENTION=3210]think[/MENTION] hocam güvenle falan bir ilgisi yok hocam.Bu kanala hiçbir şekilde girilemez.Çünkü "Devre Dışı Bırakılmış" Bu devre dışı bırakılma baya bi önce olmuştu.Aklıma şimdi geldi bir sıkıntı oluşturur mu diye.Yine de teşekkürler hocam.Boşuna uğraşmayın yani :) Sadece silinip silinemeyeceğini öğrenmek istedim.Her türlü şeyi denedim.Google hesap silme linkiyle bile denedim.Kabul etmedi.

Anladım.Hesap komple feshedilyse bir sorun oluşturabileceğini sanmıyorum.Sonuçta o hesabın youtube hesabı ve videolarıda gitti.O yüzden bi sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.

Teşekkürler hocam içim ferahladı.İnşaallah dediğiniz gibi bir sorun oluşturmaz, başımı ağrıtmaz ilerde.
Anladım.Hesap komple feshedilyse bir sorun oluşturabileceğini sanmıyorum.Sonuçta o hesabın youtube hesabı ve videolarıda gitti.O yüzden bi sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.

Teşekkürler hocam içim ferahladı.İnşaallah dediğiniz gibi bir sorun oluşturmaz, başımı ağrıtmaz ilerde.

Videolar duruyor olsa belki sorun oluşturabilir dicem yada g+ sayfası.Sonuçta hepsi kapatıldı, ulaşılamadığı için herhangi bir şikayet falan gelmez.O yüzden içiniz rahat olsun.

hocam oluşturuyor tabiki benim tüm hesaplarım aylar önce devredışı bırakılmış bi hesaptan dolayı bu ayın başında gitti ve paraları alamadım. o hesabı açmak için google ile iletişime geç belki bi sonuç alırsın ben geçtim hala cevap beklemekteyim.

Kesinlikle risk oluşturuyor.

Daha bugün başıma gelen olay tamda bu. Eskiden kapanmış bir kanalım yüzünden 7 kanalımın para kazanma özelliği devre dışı kaldı , girip kanalı gmaili sileyim dedim bu hesap kapatılmıştır diyor.

[MENTION=895]jumana[/MENTION] [MENTION=575]bendenx[/MENTION] 3 telifle kapanmıştı kanalım zaten.Daha sonra o hesaba erişim devre dışı bırakılmış.Yani sorun olacağını düşünmüyorum.İnşallah sorun olmaz.

---------- Mesaj saat 20:08:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:04:34 civarında gönderildi. ----------

Risk oluşturuyorsa bile, bunun çözümü şimdilik yok gibi hocam.Yani telifle kapanmış olması sadece bir umut olmuş oluyor.Onun dışında yapılacak bir şey yok gibi.
Kesinlikle risk oluşturuyor.

Daha bugün başıma gelen olay tamda bu. Eskiden kapanmış bir kanalım yüzünden 7 kanalımın para kazanma özelliği devre dışı kaldı , girip kanalı gmaili sileyim dedim bu hesap kapatılmıştır diyor.

3.telifi yemiştim ve kapanması için bir kaç gün sürem kalmıştı.üstelik alt kanaldı.youtube kanalını sildim.sonra zor da olsa google artı kanalını da sildim...sizle aynı duruma düşmeden hallettim galiba.

Arkadaşlar ufak bir bilgilendirme yapayım.Bahsettiğim kanal yaklaşık 2 - 2,5 ay önce kapandı.Tedbir olarak konuyu açtım.Sıkıntı doğurur mu diye yani.

walla benim kanal 4 5 ay önce kapanmıştı daha bugün geldi para kazanma kapanması.

walla benim kanal 4 5 ay önce kapanmıştı daha bugün geldi para kazanma kapanması.

hocam hesap tamamen gmail ile birlikte kapanmış benim 8 10 tane vardı böye tmm men kapanan hesap (gmail. dahil herşey silinen hesap) bunşardan sıkıntı çıkmadı. senin dedigin gibi sadece youtube kanal hesabı kapanıpta gmail duran hesaplarda sıkıntı çıkarıyor. benim de başım agrıdı sizin gibi

Benim kanallarımın para kazanmasını kapatan hesabın şuan hiçbirşeyi çalışmıyor. G mail google plus youtube v.s giremiyorum kapandı diyor.

Yani anlayacağınız hesap kapansa bile ilerde bize sıkıntı oluyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri