Devrim Abi İle İlgili "daralll"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deccal35

Kayıtlı Üye
Merhaba bügün Başıma hiç beklemediğim bir olay geldi konu adsense ve youtube kanallarım ile ilgiliydi ve bir çok kez forumda konu/konularını okumama rağmen bulamamıştım

content id yemiştim hemde adsenseye bağlı bir düzüne kanalıma geldi işlerimin yoğunlugu Çocugumun hasta olması üstüne üstelik kendiminde Grip'e yakalandığım için kafam allah bullak iken content id görünce ne yapacagımı bilemedim ve kara kara düşünürken "Devrim abi" [MENTION=4347]daralll[/MENTION] forumdan ulaşıp skype de durumumu anlattım işini gücünü bırakıp bana tek tek gösterip ilgilen ve buyuk bir sabırla belkıde alakasız sorularıma cevap verdi ve kaybettiğim kanallarıma tekrar geri kavuştum ve ne kadar kendine teşekkür etsemde burada herkesin içinde yine teşekkür ediyorum kendisine çünkü şunu bir kere daha öğrendim forumda halen sabırla yardımcı olan insanlar var yeterki saygıda kusur etmeyelim yaşınız kaç olursa olsun yardımlaşmak çok güzel bir duygu bana göre ve bu yazım öncelikle devrim abiye ve diğer tanıdıgım admin ve mod ve bire bir görüştüğüm onlarca arkadaşlara bilgim dışında ögrendiğim o kadar şey varkı kimisi benden küçük kimisi büyük ve ben bu ytpra.com platformunu seviyorum belki bu mesajı okuyanlar yalakalık diye düşünenler çıkacak aramızdan ama asla değil benim zikrim neyse fikrimde o herkese bol kazançlar dilerim Hayırlı Geceler cümleten..

sizin adınıza sevindim, forumda böyle insanların olması beni daha çok mutlu etti

[MENTION=4347]daralll[/MENTION] adamdır :)

Bir insan işini gucunu bırakırda yardım edermi hiç dedi yanımda ki kayınbiraderim bu olaylar geliştiğinde dedim ki herkes keşke böyle olsa sadece yt değil bilgisinin oldugumuz her konuda yardım etsek keşke ama ne yazıkki devir çok farklı 100 kişiden 45 ,şi anca yardımcı oluyor ınsanlar bir birine..

vaktim olduğunca yardım ederim..konu açmaya gerek yok :D
teşekkürler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri