Diep.io / Slither.io / Tarzı Oyun

Myliffe

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ikiyazar.com
Merhaba,

Slither.io, Agar.io derken Diep.io geldi gençler yine rahat durmamış yeni oyun çıkarmış :) Zevkli bir oyuna benziyor biraz oynadım oynarken de kayıta aldım..

Oyun basit oyun içinde olan ''Kare'' , ''Üçgen'' , ''Beşgen'' olan cisimleri öldürerek level atlıyorsunuz ''Dörtgen'' olan daha fazla XP veriyor.

W,A,S,D İle oynanıyor oyun SPACE ile ateş ediyor veya Mause kullanabilirsiniz.

Oyun için de diğer oyuncuları öldürerek ''Sıralamaya'' çıkabiliyorsunuz.

Oyun için de aynı zamanda 8 Tane ''Özellik'' var level atladıkça Özelliklerinizi yükseltebiliyorsunuz Video içinde Sol Alt tarafta gördüğünüz gibi bunları yükselterek hızlı vurma, hızlı gitme gibi bir çok özellik var.

Oyunda belirli bir seviyeye geldikten sonra Tank Topu Namlusunu değiştirebiliyorsunuz çift namlu , geniş namlu , 2li namlu ve bir çok namlu özelliği veriyor.

Oyunun Sitesi : TIKLA

Son düzenleme:
Son dönemlerde çok çıkmaya başladı bu tür oyunlar.Bakalım daha neler görücez.Ama videoyu izlediğim kadarıyla agar.io ve slither.io dan daha eğlenceli bir oyuna benziyor.

güzel oyun ama geliştirilebilir. Kayıt ol bölümü falan eklenebilir. slither i pek beğenmedim. Ama bu oyun daha güzel görünüyor. Agario gibi türklerden bikaç kişi bu oyunu kurup biraz geliştirse daha iyi olur. kayıt ol bölümü eklenebilir. sohbet bölümü eklenebilir. vs vs. Alternatif siteler yapılıp biraz geliştirilse agario ve slither i geçer belki. Ben genelde silahlı oyun sevdiğim için bunu daha çok beğendim.

Son düzenleme:
Facecam olmazsa olmaz hocam. :)

AS BAYRAKLARI AS AS AS AS :D 1. MYLİFFE/YTPARA

jnJ38W.png

Oyunda dün 100k puan yaptım. Oyun biraz daha geliştirilmeli. 45 levelden sonrasının olmaması kötü oluyor. :( Milletten kaçarak 100k puan yaptım. 20-30k puanlık adam ateş ettiği zaman yine ciddi hasarlar alıyorum. :D Bikaç kez benden düşük puanlı tanklarla kapışıp canım azaldı. Eziğin biri geldi öldürdü. Aynı agario gibi farklı versiyonlarıda yapılmalı.

819Z5a.png

REKOR BENDE 1. BENİM en son 280k da 10k adam öldürdü :D

YENİ TANKIN REKORU BENDE KIRABİLEN KIRSIN :D
EN SON 320K DA 2.YE VERDİM ODA BENİM TANKTAN AMA 74K PUAN OLDU

R3XY4G.png

---------- Spam Engelliyici 12:58 ---------- Önceki Mesaj 12:55 ----------

güzel oyun ama geliştirilebilir. Kayıt ol bölümü falan eklenebilir. slither i pek beğenmedim. Ama bu oyun daha güzel görünüyor. Agario gibi türklerden bikaç kişi bu oyunu kurup biraz geliştirse daha iyi olur. kayıt ol bölümü eklenebilir. sohbet bölümü eklenebilir. vs vs. Alternatif siteler yapılıp biraz geliştirilse agario ve slither i geçer belki. Ben genelde silahlı oyun sevdiğim için bunu daha çok beğendim.

AYNEN bunda sohbet şart walla serverin dosyalarını bulan varsa gelsin domain ve reseller benden tasarımda benden her türlü hallederiz

ama sanırım iframe leri bile yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri