Digitürkplay Kiralayanlara Küçük Uyarı

ArtigmA

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bugün maçı seyrederken aklıma geldi cezai sorumluluğu var mı yok mu bilmiyorum ama tahminimce vardır. Şimdi bilmediğiniz kişilere bu haklarınızı veriyorsunuz muhtemelen alan kişinin bunu nette yayın yapacak mı yapmayacak mı bilmiyorsunuz benim izlediğim maç digitürk play üzerinden yayın yapan birisiydi. Sonra hesabını kapattılar. Şimdi üyelik alırken muhtemelen kredi kartı vs bilgilerinizi veriyorsunuz ve direk sorumlu oluyorsunuz. Kiraladığınız kişi hiç bir şekilde bundan sorumlu olmaz ve bence gayet mantıklı bir alışveriş.
Dikkat etmeniz açısından güvenmediğiniz kişilere kiralamamanızı tavsiye ederim kendimce.

Evet Hocam anlıyorum sizi ve uyarınız için teşekkür ediyorum. Forumda kiralama yaptığımız arkadaşlar genellikle bu forumun sakinleri , mümkün olduğunca güven vermeyen hesaplara kiralama yapmıyorum. Üye olurken direkt TC NO veriliyor ve zaten sadece 1 üyelik alınabiliyor. İnternetten yayın yapıldığında lig tv çalışanları bunu takip ediyor ve yayın sırasında kenarda ufak id yayınlıyor merkez bu id ler kişiye özel olduğundan kim paylaşım yapıyorsa anında ortaya çıkıyor. Bu yüzden güvenilir kişilere kiralama yapmak şart yoksa 3 5 lira alalım derken 5 10 k ceza yemeye lüzum yok .

yahu ne gerek var made futbolu çok seviyorsunuz alın digiturkplay 9 ay 30 lira taksitle bütün maçları izleyin.

abimi almış senelik 110 küsürliramı neymiş dün macı öle izledik tv ye bagladık leptopu 0 donma ile cok nette izledik senelik bu fiyatlar için riske girmeye değmez

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri