dikkat alt kanallar telefon doğrulamısı istiyor

emreemre07

Kayıtlı Üye
arkadaşlar alt kanallar için telefon doğrulaması istiyor youtube bu konu hakkında bilgisi olan varmı

Evet, şuan ben de aynı durum ile karşılaştım. İnşallah o sayıyı 5 e felan çıkarırlarda önüne gelen saçma sapan kanalları açmaz, saçma sapan aynı videolar yüklenmez.

Aslında YouTube; aynı içeriği ayırt ettiği ilk 10 video sonrasına anında eşleşen felan verse çok harika olur.

evet bugunden itibaren alt kanallarda tel doğrulaması istemeye başladı. keşke zamanında fazlaca açsaydık

Çok kötü oldu bu iş. Muslera üstad, telefon sistemini getirmesini bekleyeceğiz.
İkinci bombayı patlat Serkan Üstad :)

evde 6 arkadaş kalmanın faydaları, her kanalı başka birinin numarasına açıyorum. :D

Aynen bugün itibariyle benimde karşıma geldi :) Işıkları yaksınlar onayı boşversinlerde.

alt kanal derken bir gmail hesabına bağlı diğer kanallardan mı bahsediyorsunuz?

aslında böyle olması daha iyi olacak bizler için bence her hesap için telefon doğrulaması olur ise toplu banlanma riskide azalır

Evet, şuan ben de aynı durum ile karşılaştım. İnşallah o sayıyı 5 e felan çıkarırlarda önüne gelen saçma sapan kanalları açmaz, saçma sapan aynı videolar yüklenmez.

Aslında YouTube; aynı içeriği ayırt ettiği ilk 10 video sonrasına anında eşleşen felan verse çok harika olur.

Eskiden bunu yapiyordu ama devredisi birakildi sanirim. Birebir ayni olan videolar arama sonuclarinda cikmiyordu. Onlari da gormek istersen, show ommitted diye bir secenek vardi, onu seciyorduk

alt kanal derken ne demek istediniz hocam anlayamadım ben :D

alt kanal derken bir gmail hesabına bağlı diğer kanallardan mı bahsediyorsunuz?

evet 1 gmailden

---------- Mesaj saat 18:40:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:37:31 civarında gönderildi. ----------

alt kanal derken ne demek istediniz hocam anlayamadım ben :D
alt kanal 1 gmailden hesap açtıktan sonra aynı kanalda ayrı kanallar açılıyor.sağ üstten youtube ayarlarına gir ordanda en altta yazı var yeni kanal oluşyur diye ona tıladınmı gelir oluşturma sayfası

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri