Dikkat Dikkat!

androitik

Kayıtlı Üye
İsim vermeyeceğim ama zaten foruma girin kişinin hemen anlayacağı kişi. :D

Kazanç taktiği satacağım diye konu açıp talep toplamaya başlamıştı bende bu konuyu açmıştım. Aşağıdakiler o gün yazdıklarım.

Eeee ne oldu? Yine yanılmadım. :D :D :D

https://www.youtube.com/watch?v=c5Las4Z7PRk

-------------------------------

Merhaba arkadaşlar.

Forumda ve diğer forumlarda her dönemde gördüğümüz ve bildiğiniz gibi taktik, yöntem, hizmet vb. altında satılan sözde rehberler oluyor.

Bu gibi konularda kendinize şunu sorun, kendisi o yöntem ile kazanıyorsa neden taktik satışı yapıyor?

Günde 100 TL kazandığını söyleyen birisi, taktiği 100 TL'ye satsa 1 günlük kazancına satmış olacak.

Diyelim ki 100 kişiye taktiği sattı iyi güzel. Taktiği satın alacak kişilerin sorunlarıyla ilgilenmek var, yapamayıp geri ödeme isteyenler olur, varda var.

Bunlar ile uğraşmak yerine 100 gün adam gibi kendi kendine çalış kafan ağrımadan kazan.

Yada hem kendim kazanayım hemde taktik satayım dersen 3 Bin TL'nin altına satmaman lazım o taktiği.

Ha birde bunun yöntemin fikslenmesi, pasta payının bölünmesi gibi faktörleri de var ama taktik satanlar hep Dünya bu işe bu iş bitmez derler. :D

Taktik satanların bir diğer duyar kasma taktiğe de ben kazanıyorum forumda kazansın, arkadaşlarımda kazansın olur.

Bazın arkadaşlar hala akıllanmayıp bu tür konulara "Helal olsun, senin gibi adam lazım bu foruma" diye yazarlar. 2 ay sonra da facebook da "şu kişi mağdurları" diye grup kurarlar.:D

Aklınızı kullanın arkadaşlar dolandırılmayın.

Forumu, arkadaşlarını o kadar düşünüyorsalar taktiği ücretiyle değil bedavaya verirler.
Ha bunu kendisine yazınca da "o kadar uğraşıyoruz kardeşim bir bedeli olmalı" derler.

AMAN DİKKAT ARKADAŞLAR! bu DÖNEMDE ELİNİZDE Kİ PARAYI DA KAPTIMAYIN!

Son düzenleme:
Forumda taktik satışlarına filtremiz vardır, yönetim onaylamadığı sürece kimse taktik satışı yapamaz.

Geçen birinden kazık yedim bu şekilde. Sınırsız Spotfy adında başlık açmış. Ben sandımki sınırsız süre olacak meğerse sınırsız hesap açmayı anlatıyormuş. ee bunu bilmeyen yok zaten

Küçük bi kazıktı ama olsun :D

Zaten adam kendi kazanamıyordur ama onun kazanamadığı taktiği sen geliştirebilirsin. 2013lerde burda da bir admin vardı ebook satışı yapan ondan almıştım mesela.
Ufkumu geliştirmişti baya ama çocuk kendisi kazanç elde edemiyordu, böyle durumlar da olabilir. Belki ondan daha fazla kazanmışımdır :D

O kadar uyarıya rağmen (kişinin uyarıları; bakın uğraşamayacaksanız almayın, bakın kazanç garantisi vermiyorum, günlük 3-4 saat uğraşacaksınız) aldıysanız bunun sonuçlarını 40 gün beklemeden hemen bekliyorsanız ve çamur atmaya kalkıyorsanız kusura bakmayın da siz suçlusunuz. Ben de şahsen aldım ve taktik için çok para olduğunu düşünmüyorum. Verilen yönergelere göre hareket ettiğimde gerçekten anlatılanların olduğunu, yavaş yavaş sonuç alındığını görüyorum. ytspam gibi yat para kazan gibi taktik bekliyorsanız, o işler bitti.

Paylaşınca kazanç azalmayacak, hem insanlarda faydalansın bencilliğe gerek yok. Eğitimin içeriği hakkında asla bilgi veremem.Önce paranı yatır, tabi eminsen yapacaksan risk alman gerek kendin çabalaman gerek, işte bu cümleleri Mega Holdingsten 4 yıl önce kazık yemeden önce duymustum. Umarım herkes ders almayı biliyordur. Yoksa bi tanıdık var bunun eğitimini satıyor:))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri