Din & Allah işini karıştırmayın şu foruma!!

• Kullanıcı xkdhc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xkdhc

Kayıtlı Üye
Beyler kusura bakmayın ama çoğu başlıkta içinde Allah geçen cümleler kuruluyor.

Belki dini bütün bir insansınız ama burada eğer kamerayı alıp kendi videonuzu çekmiyorsanız. başkalarının videolarını youtube'a yükleyip bunun üstünden para kazanıyorsanız bu kazandığınız para en basit şekliyle haramdır. hırsızlıktır.

Adam gelmiş birileri telif attı diye, kanalı kapandı diye, "emek" ten bahsediyor.

o kadar emek verdim! diyor.

yahu benim evime girip televizyonumu çalan adam da emek verip evime giriyor? ne farkı kaldı????

Allah razı olsun, inşallah! diyerek bu iş yapılmaz.

söyleyeceklerim bu kadar.

Belki dini bütün bir insansınız ama burada eğer kamerayı alıp kendi videonuzu çekmiyorsanız. başkalarının videolarını youtube'a yükleyip bunun üstünden para kazanıyorsanız bu kazandığınız para en basit şekliyle haramdır. hırsızlıktır.

Adam gelmiş birileri telif attı diye, kanalı kapandı diye, "emek" ten bahsediyor.

yahu benim evime girip televizyonumu çalan adam da emek verip evime giriyor? ne farkı kaldı????

özgün çekilmiş videoları kopyalarken dediklerinde haklısın.

herkesin ne yaptıgı seni ne alakadar eder? isteyen spam çalışır isteyen özgün çalışır ?

kim ne yapıyorsa kendi kendine yapıyor, kimseyi de alakadar etmez.. amacım tartışma çıkarmak değil.. Ama dediğim gibi kimseyi ilgilendirmez

youtubenin telif sistemi var hocam bu adam videosunun kopyalanmasını veya yayınlanmasını istemıyorsa zaten telif atar.Diğer türlü herzaman telifli videoları yüklemek günaha girer

bi bitmediniz be.Sizene milletin dininden imanından.hırsızım ben tamam mı şimdi defol git muhattap olma.bu forumun yarısından fazlası spamcı.sen herkesi hrısızlıkla suçlayamazsın.Madem hereks hırsız bu kadar hırsızla ne işin.defol git buradan o zman.sabah sabah çıldırtıyorlar yaa.

daha geçen gün biri konu olarak dua yazdı ya...
bunun forumları var,oralarda yapılsın...

Hic süphe yokki Spamciler haram'dan kazaniyor. Güzel bir örnek söylediniz Hirsiz'da emek veriyor kafa yoruyor plan ciziyor ediyor ...

Ama Din & Allah isini karistirmayin bu foruma dersen yanlis olur ...

Sanki burasi dine aykiri bir toplum adamlar yanlista olsa kolay yönden sadece spamdan kazanmaya calisiyor dinle ilgisi yok

kapatın şu konuyu adamı dinden imandan çıakrtır bunlar.

Hic süphe yokki Spamciler haram'dan kazaniyor. Güzel bir örnek söylediniz Hirsiz'da emek veriyor kafa yoruyor plan ciziyor ediyor ...

Ama Din & Allah isini karistirmayin bu foruma dersen yanlis olur ...

Sanki burasi dine aykiri bir toplum adamlar yanlista olsa kolay yönden sadece spamdan kazanmaya calisiyor dinle ilgisi yok

başlık yalnış olabilir. haklısınız. ama ne anlatmaya çalıştığımı anlayan arkadaşlar hak verecektir sizin gibi.
teşekkürler.

"herkesin ne yaptığı seni ne alakadar" diyerek söylediklerimden hiçbir şey anlamadığın kabak gibi belli.

her şey apaçık belli ortada sende sıkıntı var galiba ne yazdığını bilmiyorsun neyse konuyu report ettim yakında kapanır zaten;)

ulan sen kimsin bana hırsız diyebiliyorsun video kopyaladık diye.telifini atan atar.sen bi videoyu çekip düzenelrsen emek verirsin.bi programı başka bi formata dönüştürürsün.gelmiş dini Allahı karıştırmayın diyor.Hey Allahım yarabbim.Din Alah konusu rahatsız ediyosa seni git ateistlerin forumunda takıl.Mesele çok dindarsan git 2 rekat namazını kıl bunca hhırsızlar birlkte olma.

10-Forumda bir konu acacaksaniz lutfen,Acacaginiz basligin hangi kategoriye ve Foruma uygun olup olmadigini iyi dusundukden sonra en uygun kategoriye konunuzu acin.
Bu kurali ihlal edenler 3 Gun sure ile uzaklastirilacak,Konulari silinecekdir.
Biraz dikkat lütfen.

La tamda böyle konularda mutlaka 1 - 2 kişi banlanıyor yazacaktım 1 kişi banlanmış bile. :D

Sanane Kardesm. İster spam yaparım ister özgün.

Tutmuş haram demiş biride.
Spam yapan hırsızsa haram yiyorsa bu sadece yapanları ilgilendirir.

2 TANE DENSİZİN BURDA GELİP MUHALEFET YAPMAYA HAKKI YOK. VARSADA BENİM YAPTIGIM İŞ İÇİN BUNA HAKKI YOK EĞERKİ MESAJIMDA BİR VARSA ŞİKAYET EDİN !!

ulan sen kimsin bana hırsız diyebiliyorsun video kopyaladık diye.telifini atan atar.sen bi videoyu çekip düzenelrsen emek verirsin.bi programı başka bi formata dönüştürürsün.gelmiş dini Allahı karıştırmayın diyor.Hey Allahım yarabbim.Din Alah konusu rahatsız ediyosa seni git ateistlerin forumunda takıl.Mesele çok dindarsan git 2 rekat namazını kıl bunca hhırsızlar birlkte olma.

MADDE 19- (1) Hiçbir üye forum dahilinde aşağıda yazılı alanlarda ve kurallarda tanımlanmayan tüm alanlarda din, dil ve ırk ayrımı ihtiva eden, siyasi (ideolojik) ve ırkçı söylemlerle toplum vicdanını zedeleyen ileti yazamaz, paylaşım yapamaz, ticari eylemlerde bulunamaz:

a) Avatar
b) İmza
c) Üye profil kısımları
d) Forum geneli mesajlaşma alanları

(2) Hiçbir üye forum dahilinde siyasi (ideolojik) tartışma yaratacak konu açamaz, açılan konulara bu unsurları ihtiva eden ileti yazamaz ve ticari eylemde bulunamaz.

(3) Bu maddenin 1. ve 2. fıkrası yükümlülüklerine uymayan üye 7 ila 30 gün süresince forumdan uzaklaştırılır.

Forum kurallarını bi okusak iyi olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri