Dirt 3 Ücretsiz İndirin

Convulsion

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.pubertyallergy.com
Humble Bundle tarafından ücretsiz olarak paylaşılan oyun için geri sayım devam ediyor. Şuan hala 1 günden fazla süresi olan oyuna 30 dolarlık bir ücret yerine ücretsiz sahip olabilirsiniz. Lafı fazla çok uzatmadan, süreyi kısaltmadan neler yapmanız gerektiğini anlatalım. Aşağıdaki adımları izleyerek oyuna ücretsiz sahip olabilirsiniz.

1. Adım: İlk olarak burada ki linkten oyunun ücretsiz paylaştığı sayfaya ulaşın karşınıza aşağıdaki bir ekran gelecek. Burada ok ile gösterilen Get It Free butonuna tıklayın.

2. Adım: Get It Free dediğimiz zaman karşımıza giriş ekranı gelecek create account diyerek hesap oluşturun.

3. Adım: Email ve istediğiniz şifreyi girdikten sonra mail onaylamanız için aşağıdaki ekran gelecek yapmanız gereken mail adresinize girerek onay linkine tıklamak.

4. Adım: Email adresini onayladığınız bağlantıya tıkladıktan sonra karşınıza Humble Bundle hesabınızı Steam hesabınız ile bağlamanız için bir uyarı gelecek buradan Link Steam Account tıklayın.

5. Adım: Steam hesabınıza giriş yapın.

6. Adım: Daha sonra tekrar ilk geldiğimiz ekrana gelecektir gelmediyse buradan gidebilirsiniz. Tekrar Get It Free tıklıyoruz.

7. Adım: Oyun Cart bölümüne eklenecek daha sonra sağ üstte Cart bölümüne tıklayarak Get it for free tıklıyoruz.

8. Adım: Daha sonra karşımıza mailinize gelen e postayı onaylayın şeklinde bir uyarı atacak email adresinize girerek son gelen maile tıklayın ve oradaki linke tıklayarak oyunu onaylayın.

9. Adım: Onaylama linkine tıkladığınız zaman karşınıza işlemlerin tamamlandığına dair bilgi ekranı gelecektir.

10. Adım: Daha sonra sağ üstte email adresinizin yazdığı yere tıklayarak Library giriniz karşınıza direk oyun gelecektir. Oradan Click to redeem on Steam tıklayın. Karşınıza etkinleştirme kodu gelecektir.

11. Adım: Steam uygulamasına girin sol altta bulunan Oyun Ekle tuşuna tıklayın daha sonra Steam’de Ürün Etkinleştir tıklayın.

12. Adım: Kod girme ekranına gelene kadar ileri tıklayın. Kod girme ekranı geldiğinde kopyaladığınız kodu buraya yapıştırın. İleri tıklayın.

Kaynak: Ücretsiz Dirt 3 Oyunun Sahibi Olmak İster Misiniz? | Oyun Tavsiye

Link: https://www.humblebundle.com/store/dirt-3-complete-edition-free-game

Valla Allah razı olsun bu oyunu indirecem diye kaçkere bilgisayara virüs bulaştırdım sonra lanet olsun dedim vazgeçtim :D şuan steam den indiriyorum :)

humble hesabına girince steamle bağla diye uyarı gelmiyor onun linki var mıdır?

Paylaşım için teşekkürler insinde kapışalım forumcak :)
az kaldı sayılır

Son düzenleme:
Üyelik activation maili bile gelmiyor 1 saattir ya durdurdular ya da türkler yıkıyor orayı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri