diş çekimi sonrası tavsıye

• Kullanıcı shn312
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

shn312

Kayıtlı Üye
beyler bugun alt azı dişi cektırdım ama suan kanaması var ve agrıda yapıyor doktor 2-3 saat bırsey yıyıp ıcme dedı 5-6 saat olcak açım ama kanama var durmuyor az azda olsa yıyemıyorum ınternetten bırkac cay vs felan yazmıslar yaptım ama durmuyor onerınız varmıdır bırazda agrısı var

diş etinde kesik olabilir. veya ağzının içine ışık tutup aynadan detaylıca bak. Sıkıntı çıkmasın.

geçmiş olsun. tuzlu su ile gargara yap demişti bana doktorum. iyi gelir

Hocam normalde bi yerin kesildiginde kanaman duruyomuydu ? pıhtılaşma sorunun olmasın ?

ağzını suyla kesinlikle çalkalama daha fazla kanar. pıhtılaşma sorunun varmıydi doktora gidebilirsin tekrar. tamponu erkende çekmiş olabilirsin doktor 1 saat dursun dediyse sen 2 saat tutacaksın. her insanda bir olmuyor pıhtılaşma süresi.

diş etinde kesik olabilir. veya ağzının içine ışık tutup aynadan detaylıca bak. Sıkıntı çıkmasın.

yanak tarafında abı kesık var ya abı bıraz cıkan kotude buyuktu saten bakalım durmassa yarın kesın gıtcem doktora

---------- Spam Engelliyici 16:34 ---------- Önceki Mesaj 16:33 ----------

ağzını suyla kesinlikle çalkalama daha fazla kanar. pıhtılaşma sorunun varmıydi doktora gidebilirsin tekrar. tamponu erkende çekmiş olabilirsin doktor 1 saat dursun dediyse sen 2 saat tutacaksın. her insanda bir olmuyor pıhtılaşma süresi.

agzıma gazlı bez varda hocam ıcıne azcık cay koydum bıraz keser gıbı oldu ama durmuyor bende 15-20 dk bır degıstırıyorum dedıgınız gıbı dursun az

---------- Spam Engelliyici 16:35 ---------- Önceki Mesaj 16:34 ----------

Hocam normalde bi yerin kesildiginde kanaman duruyomuydu ? pıhtılaşma sorunun olmasın ?

hocam normalde bıraz aynen pıtılasma benım bıryerım kesıldıgınde gec durur kan

geçmiş olsun. tuzlu su ile gargara yap demişti bana doktorum. iyi gelir

yakmaz mı hocam o be :D gece gece evı 4 donmıyım sızınkı nasıl kesmısmıydı hemen yada nasıl oldu :)

---------- Spam Engelliyici 16:36 ---------- Önceki Mesaj 16:36 ----------

Bendede öyleyidi 1gün boyunca durmadı Tuzlu Suyla heralde gidermiştim

yakmazmı hocam deneyım mı sımdı

dediğim gibi sen yanlışı zırt pırt orayı açmakla yapıyorsun sürekli 1 saat falan kalsın bak bakalım nasıl duruyor.

Sürekli oynarsan kanama durmaz. Yaklaşık 16 saat sonra kesildi benim ki. Dilini değdirme yemek yiybiliyorsan ye ama o bölgeye sakın vakumlama yapma. Azı dişi çektirdim kanamsı normal koca bi delik oluyor. Ama oluk oluk kan akıyorsa acilen doktora git.

dediğim gibi sen yanlışı zırt pırt orayı açmakla yapıyorsun sürekli 1 saat falan kalsın bak bakalım nasıl duruyor.

tavsıyenıze uycam hocam 1saat kadar dursun bakalım ondan sonrada tuzlu su yapcam tesekkur ederım

Kanama durmuosa doktora gidin hocam dis cok cok onemli

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri