Diyarbakırda Uyuşturucu Tacirlerine Gözdağı

• Kullanıcı Netbeans
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam olayın detaylarını acıklayabilrmisin peki. veya yazılı bir kaynak var mı? Adaletin olmadıgı yerde azcık imkanı olan adaleti saglamaya calısıyor işte. Polisin,yasaların veremediği korkuyu bunlar vermiş gibi,cunku baya sıkıyor içeri zaten. ŞAhsen izlerken ürperdim bunlara yanlışlıkla "noluyo ya" desen ya dalar,ya kursunlar o anda. Adaleti yasadışı yontemlerle sağlamak yerine yasalarla sağlamak Hukuk Devleti olmanın en belirgin özelliği. neler neler neyse..

hocam olayın detaylarını acıklayabilrmisin peki. veya yazılı bir kaynak var mı? Adaletin olmadıgı yerde azcık imkanı olan adaleti saglamaya calısıyor işte. Polisin,yasaların veremediği korkuyu bunlar vermiş gibi,cunku baya sıkıyor içeri zaten. ŞAhsen izlerken ürperdim bunlara yanlışlıkla "noluyo ya" desen ya dalar,ya kursunlar o anda. Adaleti yasadışı yontemlerle sağlamak yerine yasalarla sağlamak Hukuk Devleti olmanın en belirgin özelliği. neler neler neyse..

Hocam bir D.Bakırlı olarak ayrıntıyı verebilirimde , ne desem yanlış anlayanlar çıkar. Ben size kaynak verim ordan okuyun.

YDG-H - Vikipedi

http://www.yuksekovahaber.com/haber/ydg-hden-uyusturucu-operasyonu-136750.htm

ne desek boş. bu görevi kimin yaptığı değil neden halkın yaptıgı sorgulanmalı bence.

durum kötü daha bgün haberlerde gördüm. 2 tane genc kaldırımda yatıyor. cekmişler çekmişler isimlerini hatırlamıyorlar.

yapmayın etmeyin. bunun akla sığar yanı yok. kullanmayın şu zıkkımı.

son olarak: kim olursa hangi örgüte üye olursa olsun, sivil halk bu tür insanlardan kesinlikle uzak durmalı, kolluk kuvvetlerine başvurmalıdır. kafası güzel olan adamın veya satıcısının ne yapabilecegi veya neleri göze alabilecegi kestirilemez.

Son düzenleme:
pkknın yan örgütleri uyuşturucu satıcılarına gözdağı vermiş miş, hadi len :)

şuan piyasada ki esrar, bonzai vs. ne kadar pislik varsa hepsinin parasının pkkya gittiğini bilmesek inanacağız.

bunlar en fazla rakip firmaya göz dağı vermişlerdir, gelmeyin böyle oyunlara :)

Aynen kardeşim. Diyarbakır Lice'de PKK'nın ilk silah eylemini yapan ve bir askerimizi şehit eden insanın heykelini diktiler. Orada ne polis var, ne hukuk, ne de adalet. Diyarbakır'da yaşamak zorunda kalan Türklere acımamak elde değil.

Devletin yapmadığını adamlar yapıyor işte helal olsun daha ne olsun ne diyor adam kimse burada uyuşturucu satmayacak

Bunu polis değil de, pkk sempatizanı karaktersiz insanların söylemesi gücümüze gidiyor hocam.

Videonun sonunda memurun bile parmağı var diyor dayı :D
Memur D.Bakır dilinde Polis :D
Ama ben inanmıyorum şahsen dediklerine. Yada inanmak istemiyorum :D

Bunu polis değil de, pkk sempatizanı karaktersiz insanların söylemesi gücümüze gidiyor hocam.

Valla ben bilmem hocam kim uyuşturucu satıyorsa ayaklarından tavana asmak lazım. Her kim uyuşturucuya karşı savaşıyosa tebrik etmek lazım. Uyuşturucu satımına göz yuman bunlar bitirsin kendi kendilerini diyen devletin anlayışını gözardı etmemek lazım

Devlet bitirmek istese uyuşturucunun u sunu sokmaz ülkeye çok pis oyunlar dönüyo malesef polisin yapması gerekinide malesef halk yapıyo geri kalmış ülkelerden farkımız yok.

Memurun parmağı varmış doğrudur sonuna kadar haklı adam amedi bırak burda istanbulda memurlar neler cebe indiriyo etrafla kırpkırmızı gözlü çocuklar dolanıyo sanki memur bilmiyo bonzai içtiklerini kahvehaneler kahvehane değil kumarhane haberleride yokmu var ama rüşvet olunca sorun kalkıyor

Videonun sonunda memurun bile parmağı var diyor dayı :D
Memur D.Bakır dilinde Polis :D
Ama ben inanmıyorum şahsen dediklerine. Yada inanmak istemiyorum :D

Acı ama gerçek malesef polis yapsın bunu diyoruz fakat Polisinde parmağı var bu işlerde. Sallamıyorumda. oturdğum semntte hergün gözlerimle şahid oluyorum. polis arabasının geçerken satıcıların bulunduğu noktanın tam tersine baktığını. diyeceksiniz niye şikayet etmiyorsun. gittim telefon kulubesinden aradım ihbar ettim. caddede oturduğumuz yer var gittim oturdum oraya izliyorum ne olucak diye. 10 dakika sonra hepsi toplandı ortadan kayboldular yarım saat sonramı ne oldu polis geldi baktı öyle sonra gitti :) şimdide işi büyüttüler kahve açmışlar onun içinde satıyorlar.

Diyarbakır'daki uyuşturucu tarlalarına operasyon yapılırken bir taraflarını yırtan bu teröristler ancak kendileri gibi aptal insanları kandırabilir. Gelirinin büyük bir bölümünün uyuşturucudan sağlayan bu teröristlerin böyle bir şov yapması bu primatların ne kadar ironik olduğunun en bariz göstergesidir.

Diyarbakır'daki uyuşturucu tarlalarına operasyon yapılırken bir taraflarını yırtan bu teröristler ancak kendileri gibi aptal insanları kandırabilir. Gelirinin büyük bir bölümünün uyuşturucudan sağlayan bu teröristlerin böyle bir şov yapması bu primatların ne kadar ironik olduğunun en bariz göstergesidir.

Kendince görüşünü bildirmişsin, doğru veya yanlış, ama aptal demek ne. Ne gerek var. Şuan bu konuda yorum yapan birçok arkadaşa aptal dediğinin farkındamısın ?

Liseden tanidigim bi arkadasim bu bonzai denen zikkimi baya kullanmis. Sonrasinda biraz deliler hastaneye yatmis gecen facebookda gordum paylastigi duruma bakin arkadaslar : Son elçi muhammed peygamberlikten alınmıştır öldürülmemek için son ayeti saklamıstır o kalıcı bir resul ve elçidir. Arkadas kendini ha$a peygamber saniyor kendi yazdiklariyla celisip duruyor. Lafin kisasi uyusturucu kullanmayin.

Icenide ictirenide cezalandiracaksin. Ayrica bu tarz bir video gecendede paylasilmisti ben bu tip seylerin uyusturucuya karsi savastan ziyade bizim bolgemizde satamazsin anlamina geldigini dusunuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri