Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Avrupa bizi kıskanıyor, orası siyasete girer vesselam.
mazot benzine göre daha katı yakıt fiyat teknik olarak 2 motor olsa birebir aynı özellik torkta dizel daha az yakıcaktır diye biliyorum.
Şu elektrikli arabalar bi yaygınlaşsada rahata ersek, bakım yok muayene yok mtv yok. Ciddi ciddi düşünüyorum almayı şöyle 400 km menzili olsa yeter zaten şehir içi kullanıyoruz. Şehir dışı lazım olursa onuda kiralarız filodan.
Elektrikli arabalar yaygınlaşınca devlet onada bi el atar kesin.
Bu fiyatlar böyleyken LPG`nin de anlamı kalmadı, bide fazla yakan arabalara binmek zaten hayal gibi oluyor yavaş yavaş.
Bunun sorumlusu Türkiyedeki dagiticilar ve bayiler. Adamlar AB genelinden yaklasik 20% daha fazla kar yapiyorlar. Devlet vergi almasa bile bu litre fiyati 2,90tl felan olur.
Bunun sorumlusu 1. olarak alınan vergilerdir. Bunu hiç mukayese etmeye bile gerek yok kaynak için tüm haber sitelerini kontrol edebilirsiniz.
Güzel seviyeli bir şekilde ilerleyelim siyasete girmeden arkadaşlar.
Siyasete girmiyoruz ki burda ekonomiden konusuyoruz. Belcikada bu oran 42% trde kac %? yani ben 1,20 euro ya arabama dizel aldigim zaman 0,50 euro devlete gidiyor.
Siyasete girdiniz demedim zaten, post atacak arkadaşları uyardım siyaset olmasın diye.
Şuan türkiyede sanırım benzinden alınan ham veri %64 dü en son. 1-2 puan aşağı yukarı olabilir.
Peki bu fiyatlarinin dusmesi icin halk ne yapmali? Araba almamali, akaryakiti azaltmali otobus tren metro bisiklet essek ne varsa onlari kullanmali. yoksa bu fiyatlar hic dusmeyecek. ama sikinti bunlar oldugunda cogu is yeri kapatacak para kazanamadigi icin cok zor bisey
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.