D
Dean
Guest
artık hiçbişey yok bu foruma burda paylaştıklarım geldi beni flaglıo artık . Haram olsun hakkım
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
serk@nyt paylasmisti die hatirliyorum ama tazelenmesinde cok fayda war. sahsen benim gibi tum kanallari kapanim 0 dan baslicak olanlara ilham olur( nerden basliyacagini bilemiyor insan )
Evet arkadaşlar daha önce bu tarz konu paylaşıldıysa moderatör arkadaş kilitleyebilir. Kendi bulduğum 1 2 siteyi ve nasıl kullanmanız gerektiğini söyleyecem.
FreeTvAll.com - Watch Free All Live Tv Channels Online Anywhere - Videos (Powered by FreeTvAll)
wwiTV.com - The ultimate guide to live online TV webcasts.
Bu 2 site tabi siz daha alternatifler getirebilirsiniz. O sitelerde ülke ülke tv kanalları var ve bunları isterseniz sadece çizgi film kanalları sadece spor kanalları olarak arama yapabilirsiniz. gözünüze örneğin X kanalını kestirdiniz hemen google a yazıyosunuz o kanalın sitesine giriyosunuz. google translate yardımıyla genelde her sitede tv series bölümleri olur oraya girerek tüm dizi çizgi film her ne varsa görebilir tek tek yt de aratıp yükleyen varmı yokmu görerek yükleyebilirsiniz.
Umarım faydasını görürsünüz.
Kaynağı buldukta dizi-film-çizgi film kanalına ödeme yapan partneri nerden bulabiliriz?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.