Dizi film içeriklerinde para kazanma durumu ?

• Kullanıcı AOA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

AOA

Kayıtlı Üye
Spamı bırakalı 8 yıl oldu sanırım özgün çalışıyorum ama bi heves geldi, eski dosyaları fln tararken içeriklerimi buldum hala çok iyi izlenen bazı dizi gibi içeriklerime ulaştım.

Birkaç ufak videonti ayarı ile direk engelsiz yükleme yaptım vps ile ama esas soru yt nin bu içeriklere karşı politikası ne durumda bilgilerim çok eski.

Bu içeriklerle para kazanma açılır mı ? Yoksa ihtimalsiz açılmaz mı ? Bazı kanallar görüyorum dizi bölümlerinin yanı sıra gameplay videolaeı yüklüyorlar günlük olarak birşeylerden kaçıyorlar gibi.

Bir türlü yapan eden var ama ödeme aldıklarını tabi ki göremiyoruz. Artık para kesinleşse bile tekrar içerikten kapanırsa ödemeden 2 gün önce bile silinip ödeme yapılmıyor. Sinir ve stres hastası olmak isteyenler için doğru yol

Bende tam bunu merak ediyordum. 2014-2015 yılındaki gibi arka kapılar ardında dizi-film render alıp kanallara atan bir ekip var gibi geliyor. Ödemeleri de bir şekilde aldıklarını düşünüyorum.

Selam olsun o arkadaşlara... =)

Bir türlü yapan eden var ama ödeme aldıklarını tabi ki göremiyoruz. Artık para kesinleşse bile tekrar içerikten kapanırsa ödemeden 2 gün önce bile silinip ödeme yapılmıyor. Sinir ve stres hastası olmak isteyenler için doğru yol
O derece mi vay be. Benim ki biraz stres atmak farklı şeyler yapmak aslında ama bilemedim
Bende tam bunu merak ediyordum. 2014-2015 yılındaki gibi arka kapılar ardında dizi-film render alıp kanallara atan bir ekip var gibi geliyor. Ödemeleri de bir şekilde aldıklarını düşünüyorum.

Selam olsun o arkadaşlara... =)

Az çektirmedi vietnamlılar hala varlar hala spam yapıyorlar

---------- Spam Engelliyici 12:15 ---------- Önceki Mesaj 11:23 ----------

hahaha yt gözünü fena açmış. 2 tane denemelik yüklemiştik ne olacak göreyim diye şimdi kapatmış kanalı.

Partnerde alanlar belki vardır. Çünkü cid ile türlü türlü sözleşme var. İllaki bir açığı vardır. Zamanında music etiketli cmslerde eşleşen içeriği müzik cmssine ödüyorlardı.

Partnerde alanlar belki vardır. Çünkü cid ile türlü türlü sözleşme var. İllaki bir açığı vardır. Zamanında music etiketli cmslerde eşleşen içeriği müzik cmssine ödüyorlardı.

benim içeriği yükleyenleri %99 yüksek aboneli müzik kanalı onaylı, hintli ve vietnamlılar. Dediğiniz doğru demekki

benim içeriği yükleyenleri %99 yüksek aboneli müzik kanalı onaylı, hintli ve vietnamlılar. Dediğiniz doğru demekki

Kesin doğrudur diyemem ama çok büyük ihtimalle öyledir. Onlarca sözleşme türü var. İllaki bir açığını yakalamışlardır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri