Dizi işinde Beni veya başkasını çekemeyenler İFŞA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bayburt16

Kayıtlı Üye
bilader adam olun adam ne diyim artık bu kadar mı bir insan adi olur ya ne yapayım şimdi bende senın kanalını mı şikayet edeyim ?

SAKLI KALAN dizisi "hackliyim mi lan bunu" bu yazıyı sana yedirtirim kardeşim bu forumdada kim oldugunu biliyorum bütün kanallarını biliyorum

burada ki amaç sahte telifçiler sahte spam diye video işaretleyenler adam gibi gel özür dile ifşa etmiyeyim seni

aynen Türkler rekabeti çok yanlış anlamış..O yüzden diyoruz çalıştığınız kategoriyi asla paylaşmayın bir anda millet oraya çöküyor sonra yapmadıkları pislik kalmıor bunu kaç kere yaşadım.

Bosver ozuru falan. Ifsa et, oyle adamlarin forumda yeri olmamali zaten.

Alla Alla Kanalını Hakkaten Hacklemiş Adam Ya Şaka Yapıyor Sandım :)
Walla Ben Sildim Videoları Korktum Bu Adamdan :D

ifsa et senden özür diler gider başkasına yapar

Açıkçası, ben merak ediyorum o şahısı !

Bugün sana yapan diğer gün bana yapar. Adını açıkla ki burada barınmasın. Böylelerinin zaten işi yok bu sitede...

bilader adam olun adam ne diyim artık bu kadar mı bir insan adi olur ya ne yapayım şimdi bende senın kanalını mı şikayet edeyim ?

SAKLI KALAN dizisi "hackliyim mi lan bunu" bu yazıyı sana yedirtirim kardeşim bu forumdada kim oldugunu biliyorum bütün kanallarını biliyorum

burada ki amaç sahte telifçiler sahte spam diye video işaretleyenler adam gibi gel özür dile ifşa etmiyeyim seni

Merhabalar,

Sakinliğinizi bıraktığınız yerden gidip alınız. Bu öfke ile ancak etrafa ve kendinize zarar verirsiniz. Lütfen daha nazik kelimeler ile durumunuzu belirtiniz. Sinir ile her şey çıkabilir ağızdan, daha sonra pişman olmayınız.

Walla İfşa Etmen En Doğrusu İş İşten Geçti Kanalını Kapattı Adam Ya :D Sıra Bende Galiba :(

ifşa et ki gereğini yapalım telif konusunda artık babam olsa acımam benım canımı yakanın bu işte emek verenlerin canını yakanın bende canını yakarım.

Merhabalar,

Sakinliğinizi bıraktığınız yerden gidip alınız. Bu öfke ile ancak etrafa ve kendinize zarar verirsiniz. Lütfen daha nazik kelimeler ile durumunuzu belirtiniz. Sinir ile her şey çıkabilir ağızdan, daha sonra pişman olmayınız.

ağır mı oldu bu sözler k.bakmayın ama ağır değil bence eğer ağırsa rica edin düzelteyim yorumunuzu bekliyorum

---------- Mesaj saat 21:00:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:59:05 civarında gönderildi. ----------

yok kardeşim spam altadıcı olarak işaretlemiş hiç bir kural aykırı birşeyim yok akşama kadar açarım ben sorun yok

Ulaa yoksa bu iyi izlenim alan dizi fragmanların vardı onada bu telif atmıs olmasın bi sölermisin kardesim kimmis bizde bilek kaç gündür kulaklarını cınlatıyom kim attıysa

ağır mı oldu bu sözler k.bakmayın ama ağır değil bence eğer ağırsa rica edin düzelteyim yorumunuzu bekliyorum

---------- Mesaj saat 21:00:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:59:05 civarında gönderildi. ----------

yok kardeşim spam altadıcı olarak işaretlemiş hiç bir kural aykırı birşeyim yok akşama kadar açarım ben sorun yok

Nasıl Açıcan Hocam Sanırım benimkinide KApatcak.

Yalnız konu başlığına uygun davranırsanız çok iyi olucak okadar kişi ifşa etmenizi bekliyor ki gereken yapılsın

Ben ağırlığından dolayı belirtmedim sizlere. Daha sakin olursanız tartışmaya yol açmamış olursunuz. Ekstradan öfkeyle kalkan zararla oturur. Daha sakin olmanızı biliyorsanız kanıtları ile beraber açıklamanızı beklerim.

Sözde biliyorum derseniz ve bunu kanıtlayamazsanız hem bir kişinin vebalini almış olursunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri