Dizi Onerisi Olan Arkadaş var Mı ?

XallogerN

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar,

Videolar yuklenirken dizi izliyorum da walking deadte bitti dizi oneriniz varmı ?

İzlediklerim;

Lost
Prison Break
Fringe
The Walking Dead

Bilim kurgu tarzı saracak birşey olursa iyi olur

teşekkurler

The Mentalist ve supernatural bilim kurgu değil ama olsun izlenmesi şiddetle tavsiye edilir.

Breaking bad kesinlikle izlemelisin

Bilim kurgu dizisi deyince akla gelen ilk dizi Doctor Who'dur. Onun üstüne yoktur. Onun dışında önerebileceklerim Game of Thrones, Vikings. Azıcık komedi olsun hikayesi de sarsın istiyorsan Shameless..

Kurtlar Vadisi Pusu,Reaksiyon

Supernatural var ruh,cin,peri,kurtadam türevi seyler bolca var
Teenwolf, gençlik dizisi sayılır hoşlanır mısın bilmiyorum ama güzel dizidir kurtadam temalı ama değişik yaratıklarda var
The vampire diaries, gençlik dizisi ana tema vampirler beni pek sarmamıstı ama izleyeni çok
falling skies, uzaylıların dünyayı istilası temasına dayalı değişik bilimkurgu tarzında bi dizi buna da bakabilirsin

Supernatural var ruh,cin,peri,kurtadam türevi seyler bolca var
Teenwolf, gençlik dizisi sayılır hoşlanır mısın bilmiyorum ama güzel dizidir kurtadam temalı ama değişik yaratıklarda var
The vampire diaries, gençlik dizisi ana tema vampirler beni pek sarmamıstı ama izleyeni çok

Bütün ergen kız dizilerini yazmışsın :D Bi Originals kalmış onu da unuttun galiba :P :cool:

prison break tam bir efsanedir bunun gibi dizi gelmeyecektir kaç yıl oldu düşüncem hala değişmedi değişmeyecektir onu izlemişşin zaten. zaman kaybetmeden hemen ARROW izle derim sonra CHUCK izlersin bunları mutlaka izlemelisin

braking bad , Arrow

Gotham 'ı öneririm henüz 2 bölüm var ama güzel başlangıç yaptılar

Diğer zombi dizisine geç
Z nation, 4. bölümde.
Fakat bu dizi 13 bölüm çekildi, sonra devam edermi bilemem.
13 bölüm garantide, biraz tırt.
:D

şunuda hep sölemek istiyorum dizi kişiye göre güzelleşir mesela supernatural ve breaking bad ben hiç beğenmedim ve para verseler izlemem ama çoğu kişi her hafta çıkar çıkmaz bunu izliyor ama prison breaki arrowu chuck ı sinemeda çıksa her hafta bölümü 5 tl 10 tl olsa gider izlerim yani bi nevi kendin belirlemen gerekiyor bazı dizilerde vardı the walking dead başta güzel olur sonra bozuluyor yavaş yavaş yavaş lost ta çok bozdu bıraktım 2 sinide yani sende izleyerek karar ver ilk 5 bölümü izlerim maximum hiç sarmassa dahada açmam o diziyi en güzel bölümü hangisi ona bakarım oda güzel gelmesse daha o diziyi hiç izlemem örnek : süpernatural

ben yabancı dizi olarak arrow izliyorum :D
3. sezona son 10 gün :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri