Dizi Sektörü nasıl Arkadaşlar

satilmis032

Kayıtlı Üye
Dizi Sektörü nasıl Arkadaşlar

hangi dizilere telif yollamıyorlar biliyormusunuz

----------------------------------

bu soruyu sorma sebebim

2 ay önce fox tan 20 bölümlük bir dizi yayınladım ve o kanala baska bir dizi daha atmadım kanal 2 ay önce adsensede 375 tl geldi bu aydasa patner kanala genctim analiste de 278 dolar olmuş

Hocam sana şöyle söyleyeyim asıl dizi sahibinden çok sahte telifçilerden telif yersin. :D

unlemi gecersen gerisi kolay.. :)

Zamanında iyi ekmek yedim, sonra bütün kanallarımın para kazanması devre dışı oldu, tekrar aynı kanalları açayım dizi atayım dedim baktım ki aynı diziyi onlarca kişi atmış tekrar atınca izlenmiyor braktım bende.

Hocam telifi bol eşleşenide bi o kadar fazla bir sektör arkadaşında dediği gibi dizinin yapımcısından değilde daha cok sahte telifciler bıktırır 2 güne..

4 Kez Para Aldım Hepsini Dizi Sayesinde Aldım Ama Son Zamanlarda Çok Cıvıttılar 1 Aydır Başka Sektörlerdeyim :)

ben sektör girmedim ama birazcık olsun kazanç getirme amaçlı birkaç bölüm yüklediğim oldu. teliflerden başımı kaldıramadım. belli kişiler ekibini kurmuş telif atıyor. yeni giren birinin başetmesi mümkün değil. biraz kazanayım derken 3-5 kuruştan da oluyor insan. şu saatten sonra girip de yapabilen varsa helal olsun.

dün 800 tane dizi yükledim saglam kalan 40 tane yok ünlem sildi süpürdü
bakalım düzelmesse bize düzgün kazanç yok ama düzelcegini hiç sanmam

Ekmek olmayan bi sektör uğraştim uğraşmaya değmez :s telifi eşleşeni çok fazla

Yabancı diziler araştırmalısın ille popüler diziler olmasına gerek yok zaten herkes popülere yöneliyor oysa orta ve düşük izlenimli diziler bence daha çok getirisi olacaktır çünkü 10 arkadaşın bol izlenimli bir diziyi eklemesi o diziyi parcalamak demektir ama düşük izlenimli dizilerde ne paylasan var ne de telif :) kısacası empati yaparak farkli düşünmeyi ögrenmelisin bizim forumdaki arkadaslar neler yapiyor popüler dizilere saldiriyor sen tam tersine yap az olsun öz olsun işini görsün yeter.

Gözlemledigim kadariyla, dizi sektöründe en iyi taktik; vur kac yöntemi. Bu sekilde dizilerden gelir elde edenler var.

bu soruyu sorma sebebim

2 ay önce fox tan 20 bölümlük bir dizi yayınladım ve o kanala baska bir dizi daha atmadım kanal 2 ay önce adsensede 375 tl geldi bu aydasa patner kanala genctim analiste de 278 dolar olmuş

bol telifli bi kategori :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri