Dizi siteleri videolarimi paylasiyor

• Kullanıcı Ebat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Ebat

Yasaklanmış
Yabanci dizi uzerine calisiyorum agirlikli , tbm ve to lar dusunce analatikten durumlara bakim derken , nerdeyse her dizinin yaklasik 10 tane dizi sitesinde paylasildigini gordum , yalniz dizinin bolumlerini onlarin sitesinden izleyince reklamlar cikmiyor , izlenme yansiyor ama reklam yok , dogal olarakda TO yu dusuruyor.

Izlenme geldigi icin tabiki faydasi oluyor aramalarda uste cikariyor ama bir yandan da TO yu dusuruyor .

Ne onerirsiniz , baska sitelerde yayinlama secenegini kapatim mi ? yoksa bu sekilde kalsin mi?

Bu söylediğin altın yumurtlayan tavuğu kesmek gibi bi şey hocam

Kalsın bence, bir zararı yok gibi, eğer yayılmasını istemiyorsan kaldırabilirsin.Hem linke tıklayıp youtube'dan izleme olasılıkları da var.

Yabanci dizi uzerine calisiyorum agirlikli , tbm ve to lar dusunce analatikten durumlara bakim derken , nerdeyse her dizinin yaklasik 10 tane dizi sitesinde paylasildigini gordum , yalniz dizinin bolumlerini onlarin sitesinden izleyince reklamlar cikmiyor , izlenme yansiyor ama reklam yok , dogal olarakda TO yu dusuruyor.

Izlenme geldigi icin tabiki faydasi oluyor aramalarda uste cikariyor ama bir yandan da TO yu dusuruyor .

Ne onerirsiniz , baska sitelerde yayinlama secenegini kapatim mi ? yoksa bu sekilde kalsin mi?

Oyle bi secenek yok ki adam videoyu izleyebiliyorsa sitesine de ekler.
Bence bu iyi bişey ne kadar çok izlenim o kadar üst sıraya tırmanma demektir.
Bikeresinde ufak çaplı bi dizi sitesi tek parça dizimi ekledi,dizi index aldı 200k'yı geçti.

reklam çıkmayan videoların Sayfa TO'ya "hiçbir etkisi yoktur"

Sayfa TO dediğimiz olayın hesaplanması şöyledir:
(reklam tıklanma sayısı) BÖLÜ (görüntülenen reklam sayısı)

Bikeresinde ufak çaplı bi dizi sitesi tek parça dizimi ekledi,dizi index aldı 200k'yı geçti.

var hocam , Screenshot by Lightshot , duzenle gelismis seceneklere girince , isaretledigim yerdeki tik i kaldirinca , video o site de oynamiyor , karincali ekran cikiyor ve videoyu youtubda izleyin yazisi cikiyor , ona tiklayincada youtube yonlendiriyor.

Video'nun "embed" edilmesini engelleyebileceğiniz ayar mevcut.

reklam çıkmayan videoların Sayfa TO'ya "hiçbir etkisi yoktur"

Sayfa TO dediğimiz olayın hesaplanması şöyledir:
(reklam tıklanma sayısı) BÖLÜ (görüntülenen reklam sayısı)

biliyorum hocam o yuzden disardan izlenmeyi iptal edersem , direk benim youtube kanalindan izlerler ve reklam cikar , ama iptal edersem bi sure sonra hiti dusecektir videolarin , hem iyi hem kotu yani , cikamadim isin icinden.

biliyorum hocam o yuzden disardan izlenmeyi iptal edersem , direk benim youtube kanalindan izlerler ve reklam cikar , ama iptal edersem bi sure sonra hiti dusecektir videolarin , hem iyi hem kotu yani , cikamadim isin icinden.

Malesef Hayır... Eğer "embed" özelliğini kaldırırsan dizi sitesinin sahibi durumu farkeder ve senin videoyu sitesinden siler. Sana hit falan kazandırmaz.

Ayrıca sayfayı falan yenile, embed edilen videolarda reklam çıkıyor (10. saniyede)

Malesef Hayır... Eğer "embed" özelliğini kaldırırsan dizi sitesinin sahibi durumu farkeder ve senin videoyu sitesinden siler. Sana hit falan kazandırmaz.

Ayrıca sayfayı falan yenile, embed edilen videolarda reklam çıkıyor (10. saniyede)

Bende zaten hiti dusecek dedim , sayfayi yeniledim , 4 tane farkli tarayicida baktim , yinede reklam cikmadi.

Ya mantıklı düşünürsek. Bir sitenin senin videonu paylaşmasını ne gibi zararı olabilir ki ??
To düşüyor demişsin. Ya düşerse düşsün arkadaşım. O düşünce para mı kaybedeceksin sanki. To değil önemli olan. Toplam tıklama ve tbm. E adam siteden paylaşınca ne kadar tık gelse kafi. Orada ki boş istatistiklere kafanı takma

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri