Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benim aklımda öyle bi fikir vardı hocam bence izlenir neden izlenmesin .
başlığı dikkat çekici girip etiketleride yapıştırdın mı izlenir.
izlenmesine izlenirde film ve dizi şirketleri bu işe neder merak ettiğim bu. telif ihlali alıpta milletin hakkına girmek istimiyorum anlıyacağın.
1 2 dakikadan bişey olmaz hocam . zaten yt ye baktığınız zaman genelde çoğu videolar hem film kesitlerinden oluşuyor![]()
Selamün aleyküm arkadaşlar dizi ve filmlerden 15-20 saniye kesit alsam telif ihlali olur mu acaba
OLsada hepsini paylaşan kadar olmaz ancak fikrini deşifre ettin
Okuyan bunu yapacak temizle konuyu sen ekmek ye-
ben bir ara kardes payı feyzanın sahnelerinden derleme yaptım ona bile telif attı startv
bunun gibi birsey diyon sen heralde https://www.youtube.com/user/WatchMojo
bunun farkındayım ancak bi fikir almam lazım hocam
Kardeş sana bişey diyyimmi konu filim ve diziyse
Deşifre etmim ama adam çekim arkası resimleri en ölümcül dizinin en iyi sahnelerinden resimleri slayt yapmış dizinin resmiyle alta dizinin o bölümünün özetini vermiş yazıyla (dili ingilizce değil) yazmış en ölü videosu haftalık 50.000 izlenmiş.
Bu bir örnek sadece
doğrudur hocam. böyle şeyler aklıma geldi işte bakalım ama telif konusunu tam çözemedim onu araştıyorum.
Telifle ilgili benden sana tek tavsiye , ingilizce dışında her dilde çalış dediğim yöntemle ekmek yersin.İngilizcede pasta büyük ama aç da çok
ben de bir türk dizilerinden kesintiler attım hit alıyor ama haftası olmadan telifbana göre alma.
Fragmanlar zaten 30-40 saniye anında telif atıyorsa yapımcı şirketler.
10-20 saniyede kesitide atacaktır.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.