Dizi Yükleme Devri Bittimi ?

• Kullanıcı Alperen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alperen

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
sorum gayet net. Dizi yükleme olayı bitti mi ? gördüğüm çoğu dizinin resmi youtube kanalı mevcut.

Merhaba arkadaşlar,
sorum gayet net. Dizi yükleme olayı bitti mi ? gördüğüm çoğu dizinin resmi youtube kanalı mevcut.

vaktinde yükleyen yükledi kazanan kazandı götüren götürdü şuan bitti. 2013 üyesisiniz zaten bilirsiniz hocam sormanıza gerek yok :)

bitti :( 10 kanal yapıyım dedim 8 ınde uygunsuz içerik geldi kanal kırmızıya düştü

Artık her dizi yapımcısı yt gelirlerine de göz dikmiş durumda haklılar da o yüzden bitirdiler hele bazı yapımcılar o kadar aç ki Allah belanı versin dersin o kadar kötü insanlar

Dizi yükleme YouTube da bitti olarak görülüyor ama bu defa da web sitelerine taşındı.

eskiden bende yükleme yapıyordum uzun zamandır bırakmıştım çünkü kayıt yaparken takılınca falan herşey yalan oluyordu. Ama zamanında iyi götürüyorduk kötü olmuş. Direk yükleyincemi ünleme veya dünya engeline takılıyor. Yani izlediğim kadarıyla diziler bittikten sonraki 8 saatlik süreçte en çok izleme alınıyor. 8 saat yayın yapamayacak kadardamı vahim durum :)

Ben bitti demeden Bitmez.
:D

Bitti bitti. . .

o Resmi youtube kanalları da milletten öğrendi spamı basıyorda basıyor.

https://www.youtube.com/channel/UCCdyAwRC7VMpMht3806t7xQ/videos
Bu nedir arkadaş 4 bölüm çekilmiş hiç üşenmeden 83 video atılmış..tek tek resimler falan..

hocam malum ülkemizde büyük balık küçük balığı yiyor her zaman :) küçük balığa yem bırakmıyorlar artık. Bu büyük balıkların doyacağınıda sanmıyorum. Çünkü büyüdükçe daha fazla yeme ihtiyaç duyuyorlar, bir süre sonra doymuyorlar. Suları kesilene kadar yaşayacak bu büyük balıklar. Suları bitmeye yakında başka sulak alana taşıyacaklar kendilerini :rolleyes:

Wallaha hocam ben oldum olası dizi işindeyim spmada. Son 1 aydır yeniden başladım bir sorun görünmüyor ama kanalları 2 3 hafta geçmeden bağlamıyrum. Daha yeni 2 3 kanal bağladım. Şu an aynı görünüyor ama eskisi gibi rahat rahat basma devri bitti. Geçen ay çok yakın bir yakınım herzamanki sistemle 18k tl aldı yani şans işi artık biraz :)

Wallaha hocam ben oldum olası dizi işindeyim spmada. Son 1 aydır yeniden başladım bir sorun görünmüyor ama kanalları 2 3 hafta geçmeden bağlamıyrum. Daha yeni 2 3 kanal bağladım. Şu an aynı görünüyor ama eskisi gibi rahat rahat basma devri bitti. Geçen ay çok yakın bir yakınım herzamanki sistemle 18k tl aldı yani şans işi artık biraz :)

Tek dizimi çalışıyorsunuz hocam merak ettim. Kendi kaydınızımı yayınlıyorsunuz yoksa torrentle falan indiripmi yüklüyorsunuz :)

Bitti mi biter mi hiç daha yeni başlıyor adssssssafgg:D bitmedi ama çok zorlaştı desek daha doğru olur.

Artık görüntü falanda önemli değil boş siyah bir video koy dizinin adını koy 2-3 saat sonra kapanıyor.

o Resmi youtube kanalları da milletten öğrendi spamı basıyorda basıyor.

https://www.youtube.com/channel/UCCdyAwRC7VMpMht3806t7xQ/videos
Bu nedir arkadaş 4 bölüm çekilmiş hiç üşenmeden 83 video atılmış..tek tek resimler falan..

Düzgün de iş yapsalar bari şimdi bu kanala baktım dediğin gibi 1 bölümle ilgili 10'dan fazla video var. Ama asıl önemli olan bölümün kendisi tamamı yok :D :p

Sadece ilk 2 bölümün tamamı yüklenmiş. Sonra heralde baktılar olacak gibi değil "Amaaan satmışım tam bölümü, ben bir bölümden birsürü video üretirim daha çok kazanırım" gibi birşey diyip 1er 2şer dk'lık videolar yüklemişler. Aslında onlar buradaki spamcıları da geride bırakmış bu zihniyetle :)

Kaç gün açık kalıyor ? Paranızı alabiliyormusunuz ?

ben bayadır film çalışırdım, film artık çok zorlaştı, şimdilik diziye geçtim,

35 kanal yaptım 4 5 günde 5i telif yedi sildim, şuanda 30 kanalım var, ben kanalları hemen adsenselere bağlamıyorum 1 hafta bekletip öyle bağlıyorum, daha diziden ödeme almadım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri