Diziciler Gelsin

• Kullanıcı Frankeinstein
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Frankeinstein

Yasaklanmış
Arkadaşlar Özellikle Dizici Arkadaşların İşine Yarayacağını Düşünüyorum Aramızda Bilen Mutlaka Vardır Güzel Bi Kaynak Ne Zamandır Bişey Paylaşmadım Paylaşayım Dedim Hatrımız Olsun :p Arkadaşlar Öncelikle Site Size Bugün Çıkacak Ve Önümüzde Çıkacak Olan Dizileri Listeler Aynı Zamanda Yayınlanacağı Saatleride Gösterir AM PM Olarak Ayrıca Settings Yazan Yerde Bazı Şeyleri Ayarlıyabilrsiniz Gerçekten Çok Kullanışlı Ve Bulunmaz Nimet Sakın Kaçırmayın Çalışın Kullanmasını Bilene Dizinin Networküne Kadar Çıkarıyor İsimlerin Altına Bakarsanız Bi Resim Atayım

Edit Edit Edit Edit Edit Edit Edit Edit Edit Edit Edit Edit Edit :)

Hadi Size Kolay Gelsin :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
We understand adverts aren't great, but hopefully you think this website is!
The adverts help us fund all the work we do on the site. Please help by disabling your Adblocker.We understand adverts aren't great, but hopefully you think this website is!
The adverts help us fund all the work we do on the site. Please help by disabling your Adblocker.

:D:D bu siteye girmeden 5 saniye önce başka siteye girdiğimde de gördüm bunun türkçesini ve biraz daha uzununu adamlar ağır haklı şu ad block u toptan yok etseler bizim kazancımızda artar belki :p

Bu arada güzel paylaşım teşekkürler.

Hocam güzel paylaşım birkaç hafta önce böyle bir paylaşım yüzünden bayağı bi kavga gürültü olmuştu umarım tekrar yaşanmaz.

içerik ifşa konu kilit üye ban diyenler nerde :D

bunları yükleyip sen nasıl kazanamadın bende onu anlamadım :) neyse ty paylaşım

hemen hemen bütün içeriklerim ifşaa oldu ama böyle bir siteye ihtiyacımda vardı kendım tarıh tutmak zor oluyordu teşekkürler...

kendisi kazanamıyor sırf kazananlara inat gelipte böyle bi konu açmıyorsa bende bişey bilmiyorum .

Bu kadar çok dizi olunca gözüm kesmiyor araştırmaya falan. Koysana şuraya 10 tane hiç telif gelmeyen dizi. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri