Dizicilere Etiket Programı.

mustafa9516

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar hepinize kolaygelsin ben dizi işiyle uğraşıyordum ve bıraktım artık bu program sizlerindir güle güle kullanın hayrını görün :) Hadi sömürün millet :D

Programın Arayüzü
p2dvf.jpg

Açıklama Etiketleri (Açıklama bölümüne yazılacak etiketleri oluşturur.)
p2dw5.jpg

Ana Etiketler (Asıl etiket kısmına yazılacak etiketleri oluşturur.)
p2dvr.jpg

Birde aman diyeyim arkadaşlar oluşan etiketleri kopyalamaya çalışmayın, program kendi panoya kopyalıyor yani size dizinin adını,bölümünü,hangi kanalda olduğunu yazıp etiketleri oluşturmak ve youtube daki videonuza yapıştırmak kalıyor :)

Virüs total sonuçları : https://www.virustotal.com/tr/file/...6e0f7d735807c53228ba47b3/analysis/1380655745/

Programı Buradan indirebilirsiniz.

saol usta bende dizi işiyle uğraşıyom kolaylık olcak

---------- Mesaj saat 16:11:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:09:49 civarında gönderildi. ----------

usta yanlız hata veriyor

dizi kanallarına sahte telif gönderiyorlar dikkat edin teliflere itiraz edin Türkiye'de dizilerin %80 ninde telif yok, gönderilenler sahte telifler, hakkınızı arayın.

dizi kanallarına sahte telif gönderiyorlar dikkat edin teliflere itiraz edin Türkiye'de dizilerin %80 ninde telif yok, gönderilenler sahte telifler, hakkınızı arayın.
Haklısın usta sırf bu yüzden bıraktım diyebilirim.

---------- Mesaj saat 13:27:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:26:40 civarında gönderildi. ----------

arkadas yasaklanmis ama bu hatayi alanlar icin sormus oluyum,

isletim sisteminiz nedir ?
kullandiginiz virus programi nedir ?

Ben kurdum calisti sorun yok, kurdum derken zaten proram portable indir cift tikla :) hizli ve sorunsuz

Program sorunsuzdur merak etmeyin yok artık usta 2 mblık program için kurulum dosyasımı hazırlasaydım :)

---------- Mesaj saat 13:27:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:27:21 civarında gönderildi. ----------

bendede çalıştı

Hayrını görün, güle güle kullanın :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri