Dizimag Geri Dönüyormuş

Carcass

Kayıtlı Üye
Dizimag | #yenidendizimag

vtc8.jpg

bence bu türk aklının bir unsuru :D dizimagın tasarımını kopyalıp açıyorlar :D

Vay arkadaş ya tam ara verip dizi keyfi yapıyım dedim kahvemi hazırlıyordum tüh :/ gecende böle oldu dizimag1 ile döndüler şimdi baktım oda güm ama pes etmezler etmesinler yani benim dizilerim var :D :cool: #DirenDiziMag :p

edit : Benim için dizimag yerini tutmasa bile bir ara dizimag sorunluyken bulduğum ve diğerlerine göre beğendiğim bir site http://www.dizigo.com/anasayfa bu iyi böyle sağlam sorunsuz dizimag hesabı site bvarsa paylaşılırsa sevinirim bende zor zamanlarda işe yarıyor bu sitede bir dizimag yapmaz ama o yolda iyi gidiyorlar bazen sorun çıkıyor ama olsun napak hiç yoktan iyidir .d

Bence sahte, ortalığı boş bulanların oyunu

zaten gerçek olsa adamlar yönlendirmelerini yapıyorlar adres değişiyor adreste oynama oluyor azcık 1-2 güne herşeyi yerinde full hizmet ama bu sitede be teen wolf :D
yani imitasyon bunlarda :D bari böyle tam donanımlı olsalar :)
ama ekmek parası peşinde böyle ufak şeyler olabilir şansını denediği için suçlayamayız aynısı how to basic başına gelse :D siz açsanız gençler :p

Konu açmadan biraz araştırma yapın lütfen. Bu site bir çok yerlerde duyruldu. AMA BU ADAMLAR TAMAMEN SAHTEKAR.

dizimagg, magdizi, yenidizimag gibi onlarca site açıldı. Bunların hepsi işbaz sahtekar. Asıl dizimagla bunlar arasında bir whois sorgusu yapın en azından. Adam para ve hapis cecazı aldı galiba hala içeride sitemi açıyo? Bu işbazlarda korkmuyormu bu arkadaşın durumuna düşerler diye...

aslında kıbrıs üzerinden dizi sitesi açılamaz mı? online oyun siteleri gelen davalar ve vergi kaçırmak için hep kktc üstü siteler kullanıyorlar :)

Kolpaçinolar ya. Resmen tasarım hırsızlığı yapıyorlar. Yazık.

dizimag kapatılması gerçekten kötü olmuştu. bakalım bu yerini alabilecekmi

Dizimag teması ***** piyasasında dolaştı bir süre. Bazı zeki arkadaşlar da dizimag geri dönüyor diye o temayla rant sağlamaya çalışmışlar.

bende gördüm o siteyi, hnai internet koparda sitenin bilgisayarda önbellekteki haliyle girersin ya aynı onun gibi olmuş :D boşluktan faydalanmaya çalışıyoda başına iş açılacağını hiç dşünmüyo

Benim anlamadığım koca site tek bir adama mı aitti bir yerlerde bağlantısı falan yok mu bu adamın yabancı ülkelerde vs hepsini mi bulup atmışlar içeri :)

Adamlar art arda dizimag açtılar domain patlaması yaşandı,acaip fırsatçıyız ya :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri