Dogecoin Alınır

ahmtkfl

Kayıtlı Üye
Merhabalar,

Elimde para oldukça Dogecoin alımı yapacağım. Elinde olan arkadaşlardan PM bekliyorum.

Minimum Alış Miktarı: 16.250 Dogecoin (Yaklaşık 75 TL)

Maksimum Alış Miktarı: 1.000.000 Dogecoin (Yaklaşık 4.620 TL)

NOT: Banka hesabımdaki para durumuna göre alış miktarları artabilir ve eksilebilir. Ayrıca Coin'in fazla piyasası olmadığından banka masrafları %65 satıcıya, %35 bana aittir.

NOT: Belirlenen minimum miktarın altında Dogecoin sahibi olan arkadaşlar PM ile miktar belirtirseniz yine alış yapabilirim. Bu durumda ise banka komisyonu %100 satıcıya aittir.

Banka EFT Ücreti: 8 TL (5.45 TL satıcıya ait.)
Banka Havale Ücreti: 7 TL (5.35 TL alıcıya ait.)

***Banka ücretleri SS ile gösterilecek olup yine bankanın sitesinden de kanıtlanabilmektedir. Bu konu hakkında tartışma istemiyorum, enpara kullanamıyorum sebebi de bana kalsın.
***Tekrar belirtiyorum, coin piyasası Türkiye'de bulunmadığından dolayı masraflara alıcı ve satıcı çift taraflı ortaktır.

1orvvq.jpg

bundan mı hocam :D

0.00000040 lara düşsün bu fiyattan vericem :)

Şuan 1milyon doge yi 5000 den sağlayabilirim

Son düzenleme:
forumda ne kadar çok bitcoin ve altcoinle ilgilenen varmış :D

0.00000040 lara düşsün bu fiyattan vericem :)

Şuan 1milyon doge yi 5000 den sağlayabilirim

ah be abi...

zamanında 1 arkadaş vardı 5-10 milyon dogecoini vardı...

şu yoruma bak 1 milyon doge 5 bin tl den yorumlar var. şuanda 1 milyon doge 7,5 milyon tl yapıyor... 5 bin tlyi 7,5 milyon yapmak of of...

zamanında elimde 3 küsür milyon doge vardı 300 tl kar ile falan satmıstım sanırım iyi kazandık demistim kendi kendime :)

bendede var 2milyon doge coin hatta bu sitede biri paylaşmıştı bir site ordaki cüzdanda duruyor ama siteyi hatırlayamıyorum

oyun falan oynuyorduk reklam izliyorduk doge kazanıorduk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri