Dogecoin in Yükselisi

Myo

Kayıtlı Üye
Dogecoin 0.01500 iken 500 tl ye aldım ve 0.01800 den satıs emrı vermıstım bı baktım satıaı yapmıs guncel fıyatı 0.0200 yı gormus :)
Sızce dusermı 0.01500 lere gelırmı?

Metin belgesine 0.018600 - 18:41 olarak kayıt ettim. Bu miktarı ve saati.
10 bin tl lık alacaktım az daha bekliyim dedim.Alsaydım şuan 2000 tl küsür kar 'ım vardı.
Yak sıgaraları :(

zaten oyle bir coin hocam hep al sat yaptıklarımdan biri dogedir

Gercketen kazandıran bır coın. Sız hangı sıteyı kullanıyorsunuz hocam. Ben koıneks kullanıyorum

---------- Spam Engelliyici 21:30 ---------- Önceki Mesaj 21:28 ----------

Metin belgesine 0.018600 - 18:41 olarak kayıt ettim. Bu miktarı ve saati.
10 bin tl lık alacaktım az daha bekliyim dedim.Alsaydım şuan 2000 tl küsür kar 'ım vardı.
Yak sıgaraları :(

Hocam hepımızde olan bır sey rısk alamuyoruz ve hep kaybedıyoruz.

Doge de aslında sureklı al sat yapılsa cok fazla kar var. Ben cok sabırsızım. Hrmen satıyorum. Suan satmasaydım 500 TL m 800 tl olacaktı.

heycan yapmamak lazım hocam, çok ilginç işler bu altcoin işleri , bende 21 den 8 k civarı almıştım DOGE den, 5-6 ay dokunmamayı düşünüyorum..

Stellarda da 3000 tane alım yapmıştım.Her saat biraz izleyip işe güce bakıyorum. Bi yerden sonra huyunu suyunu öğrenmeye başlıyorsunuz, karakterini, nasıl tepki verdiğini. Bu bilgileri, altcoinle ilgili çıkacak gelişmeleri, toplantıları takip edip biraz da teknik analizle birleştirdiğinizde her vurduğunuz gol oluyor

Gercketen kazandıran bır coın. Sız hangı sıteyı kullanıyorsunuz hocam. Ben koıneks kullanıyorum

---------- Spam Engelliyici 21:30 ---------- Önceki Mesaj 21:28 ----------

Hocam hepımızde olan bır sey rısk alamuyoruz ve hep kaybedıyoruz.

bende ordan aldım hocam . bittrexde var

sabaha doğru ortalık sakinleşir ozaman alırım :D

Şuan DOGE: 0.019000TL

Düştü alın beyler..

edit: yükseldi :D

Koineks te varmış bu coin.Tavsiye edermisiniz bu siteden alıp satmayı?

Koineks te varmış bu coin.Tavsiye edermisiniz bu siteden alıp satmayı?

Hocam suan pıyasada en kalıtelı sıtelerden bırı.

---------- Spam Engelliyici 22:46 ---------- Önceki Mesaj 22:01 ----------

Suan 0.02100 lerde kaldı. Ama dusecek bence bı 0.01700 lere

2 3 ay önce baktığımda 1000 doge 0.85 $ falandı şimdi 5.91$ şaşırdım :)

2 3 ay önce baktığımda 1000 doge 0.85 $ falandı şimdi 5.91$ şaşırdım :)

2-3 aya gıtmeye gerek yok 15 gun once 0.01000 ıdı. Suanda 0.029 oldu 3 kat artıs oldu 2-3 haftada.

---------- Spam Engelliyici 22:14 ---------- Önceki Mesaj 22:12 ----------

Şuan fena çakıldı yere, iyki sattım satmasaydım 4 haneli bir zararım olacaktı :)
180 tl zararla kurtardım.

Aslında bu pazar cok ters kose yaptı dusmesını beklerden bırden yukseldı dun ben dusmesını beklıyordum ama 0.0299 lara cıktı. Hayret kaldım. Gecen hafta pazar gunu dusus yasamıstı.

2-3 aya gıtmeye gerek yok 15 gun once 0.01000 ıdı. Suanda 0.029 oldu 3 kat artıs oldu 2-3 haftada.

---------- Spam Engelliyici 22:14 ---------- Önceki Mesaj 22:12 ----------

Aslında bu pazar cok ters kose yaptı dusmesını beklerden bırden yukseldı dun ben dusmesını beklıyordum ama 0.0299 lara cıktı. Hayret kaldım. Gecen hafta pazar gunu dusus yasamıstı.

Valla dogecoin de çok ters köşe var ben 0.027lerden almıştım birden 0.025 e düştü. Baktım düşüyor hemen 180 tl zararla bozdurdum. İnmeye devam etti 0.01900 e kadar indi bende 0.01980'den aldım. Hemen tekrar sattım kar'a geçtim. Valla şuan almaya tırsıyorum açıkcası.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri