Doğru Düzgün bot yokmu yahu [Çözülmüştür]

• Kullanıcı owl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

owl

Kayıtlı Üye
Merhabalar bütçe 30 tl dir ytkazan veya databilimden. daha kaliteli bi bot yokmu ??

Cevap: Doğru Düzgün bot yokmu yahu

videoyap.com gayet güzel tavsiyemdir.

Sunucular yavaş değildir inşallah ytkazan gibi

C6603 üzerinde Tapatalk ile gönderildi now Free

Daha kaliteli yada doğru düzgünden ne anlamalıyız? bahsettiğiniz botların hangi özellikleri yetersiz? Size ne gibi özellikler gerekli? Detaylandırırsanız konuyu daha ciddiyet sahibi olur hem siz sorunuzun cevabını alırsınız hemde sonradan okuyan kişi için Botlar ile ilgili ön bilgi olur.

Şöyle anlamayın hocam ytkazan örneğin css kayık gibi yada benim ekran biraz ufak geldi sonrasında işleyiş uğraş veriyor yani önce yükleneceğinız videoyu ekliyorsunuz sonra tekrardan yüklemek için seçiyor ve yükle diyorsunuz ayrıca birazda yavaş gerisi yapanın ellerine sağlık databilim güzeldi fakat fakat oda patladı

xperia z uzerinde Tapatalk ıle gonderıldı now Free

videoyap sunucuları gerçekten çok hızlı ama şu sıralar sorunlu. youtube harici video yüklenmiyor bot ile. 150 mb lik videoyu yaklaşık 10 saniyede indiriyor 1 dakikada kanalında oluyor

Öyle çalışması güzel benim aklımda olan özellikleri kimse yapamadı aslında sağlam bir yazılımcı arkadaşla ortak bır çalışma yapsak çok güzel birşey çıkar ortaya da uğraşacak kimse yok ışte neyse hayırlısı diyelim artık

Lütfen isteginizi dile getirirken,diger emek gosterılmıs programları ezici kelimeler kullanmayın !!

Herkesin emeğine saygı duyuyorum hocam ben sadece olsa güzel olurdu demek istiyorum

Cok yakinda,her istediginizi yapan bir masaustu bot geliyor.. ;)

skype adresim imzamda yazılır gelir misiniz hocam

yutup var çok iyi bence.

bot gayet iyi sorun yok ya emeğe saygı

Skype üzerinden Team Viewer ile Bakıldı. Herhangi bir sorun yoktur. menü arası geçişlerde hiçbir soruna rastlanmamıştır.

Şuan işyerinde olduğunu söyledi arkadaş. Sorun yok dedi.

Evde ki internetten Bağlanırken sorun yaşıyormuş. İnternet Sağlayıcısı ile görüşmesi Tavsiyesinde Bulundum.

YTKazan.com Sistemimde Bir sorun Bulunmamaktadır.!

Battlefield4 oynuyorum evde hocam ingiltere almanya sunucularinda 60 80 ping arasi evdeki.netimde sorun oldugunu sanmiyorum ama sorun yok emeginize.elinize.saglik

Aldığınız bot ile sorun var mı? Yaşadığınız sorunu kimseyi zan altında bırakmadan yazarsanız sevinirim. Aksi halde satış baltalama veya art niyet olduğuna emin olacağız. Bu durumda gerekli forum kuralları uygulanır. Konuya mesajınızı bekliyorum.

Hocsm bu zamana kadar 3 bot kullandim bu iste birisi databilim guvenlik acigi vardi patladi sonra yt kazan var tamam eyw emek var emek varsa herzaman saygim vardir ama yukarda belirttim cok ugrastiriyor arti yavas 25 liraya vds alsam daha hizli. Calisirim en son olarakta videoyap kullaniyorum allah razi olsun hizli kolay net herseyi....ben kimsenin satisini baltamak istemiyorum isteseydim direk felanca soyle boyle diye konu acardim uye banlamaya cok merakli modlarimiz adminlerimiz var masallah...neyse kolay gelsin herkeze

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hocsm bu zamana kadar 3 bot kullandim bu iste birisi databilim guvenlik acigi vardi patladi sonra yt kazan var tamam eyw emek var emek varsa herzaman saygim vardir ama yukarda belirttim cok ugrastiriyor arti yavas 25 liraya vds alsam daha hizli. Calisirim en son olarakta videoyap kullaniyorum allah razi olsun hizli kolay net herseyi....ben kimsenin satisini baltamak istemiyorum isteseydim direk felanca soyle boyle diye konu acardim uye banlamaya cok merakli modlarimiz adminlerimiz var masallah...neyse kolay gelsin herkeze

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
yapma bunu hocam. ytkazanda tek seferde 100 vidoeyu yüklersin hiç dokunmazsın nasıl çok uğraştırıyor?
Aldığınız gün aldığınız saat konu açıyorsunuz resmen!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri