Doğru Kardiyo

Lydios

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Maalesef günümüzün büyük problemi olan fazla kilo (obezite sorunu) toplumumuz tarafından git gide yayılan bi hastalık gibi oldu .

Benimde obezite gibi bi problemim olmasada fazla kilolarım var. (maalesef)
Diyetisyen kontrolünde bi programım mevcut. 2.5 ay gibi sürede 10 kilo verdim.

Güncel Vücut İndeksim
180 cm boy
87 kg
23 kg yağ var (diyetisyenin makinası öyle söylüyor)
ilk önce 30 dk kardiyo yapıyorum 45 dk 50 kglık z bar setiyle agırlık kaldırıyorum gögüs kol vs calısıyorum sonra 30 dk daha cardiyo yapıp sporumu bitiriyorum. Fakat kardiyolarım düzensiz yeri geliyo 60 dk 7 hızında yürüyorum bazen kosuyorum 30 dk durmadan ...

Peki başlıktaki soruya gelicek olursak nasıl kardiyo yapmalıyım ?
Konu hakkında bilgisi olan herkesten düşüncelerini fikirlerini bekliyorum.

Hocan benım bı sorum var bende 1.74boy 103kıloyum :( Diyetisyene gitsek yemek programı hazırlıyor sadece dimi benım yuruyusumu falanda soyluyormu 1saat kosman lazım vs dıye_?

Kardiyo gününde ağırlık girmeni ben tavsiye etmem amacın kilo vermekse haftanın 2 yada 3 gününü kendi belirlediğin günleri sadece kardiyo programına ayırarak ayrıntılı ve tam performansta spor yapabilirsin, daha iyi sonuçlar elde edersin.

Sizin Yaptığınız gibi ama daha kısa aralıklarla(1dk koş/1dk yürü gibi) yapılan interval kardiyo var.Etkisinin daha olduğu söyleniyor.Araştırabilirsiniz.

6 kiloya yakın verdim, ama bırakınca tekrar kilo almaya başlıyorsunuz? O günden beri aynı kilodayım, şu an kilomu koruyorum tabi yediklerime dikkat ederek.

Hocam kesinlikle ağırlık + cardio şeklinde ilerle sadece cardio yapmanı tavsiye etmiyorum beslenme bu işin %70 i protein ağırlıklı beslen sağlıklı yağlar tüket karbonhidrat alımını düzgün yaptığın sürece kilo vermeye başlıyacaksın hocam

Hocan benım bı sorum var bende 1.74boy 103kıloyum :( Diyetisyene gitsek yemek programı hazırlıyor sadece dimi benım yuruyusumu falanda soyluyormu 1saat kosman lazım vs dıye_?

diyetisyen yemek programı yapıyor elbette ama düzenli sağlıklı bir program ciziyor ben günde ortalama okul oldugu donemde 20 bin adım atıyorum ortalama 15 km yapıyor bunun 10 km si kosmak ile geciyor yani günde 10 km kosuyorum veya hızlı sekilde yürüyorum terliyorum . 103 obez sınıfından dahilsin büyük ihtimalle hocam dikkat edin bazı şeyleri kesin 2.5 ayda 10 kilo verdim bu sekilde.
Hatta [MENTION=14909]enesen4[/MENTION] abim şahittir bu duruma :)

Vücuda adrenalini yüksek vermelisin 60 dk yavaş koşmaktansa 5 dakika hızlı koşmak yeğdir ağırlıktada ayno şey geçerli çok set normal ağırlık yerine az set ama yapabileceğin maximun ağırlık aynı faydayı verir.Kilo kafada başlıyor yemeği kestiğin an veriyorsun ilk baş içerden veriyorsun zamanla dışarıya yansıyor oeygamber diyeti bana çok fayds etmişti

Vücuda adrenalini yüksek vermelisin 60 dk yavaş koşmaktansa 5 dakika hızlı koşmak yeğdir ağırlıktada ayno şey geçerli çok set normal ağırlık yerine az set ama yapabileceğin maximun ağırlık aynı faydayı verir.Kilo kafada başlıyor yemeği kestiğin an veriyorsun ilk baş içerden veriyorsun zamanla dışarıya yansıyor oeygamber diyeti bana çok fayds etmişti

peygamber diyeti derken yani migdenin 3 de 1 dolu olsun demek oluyor yanlıs anlamıyorsam

100 kilo fazlam var 46 kilo verdim 4 ayda, farkına vardımki düzenli spor ve yüksek zorluklu ağırlık kaldırma kilo veriminde azami derece de önemli, yinede siz youtube videolarına bakın iyi spor kanalları var, aksi halde bilinçsiz ağırlık sakatlığa yol açabilir.

Mesajım bulunsun..Güzel bir tavsiyeye de benim ihtiyacım var :)

Hocam 30 dk dan sonra vucut yağ yakmaya başlıyor Gittiğiniz salonda kosu makınesını 1 saat kullanmak yasak değilse ve amacınız sadece kılo vermek ıse sadece kosu bandı yeter 10 dk kosun 10dk yuruyun 1 saat bu şekilde yaparsanız ve beslenmenıze dikkat edersenız 1-2 aya eğer var ise göbek falan kalmaz kilo kesın verırsınız

4 ay içerisinde 7 kilo verip sonra tekrar hacim olarak 7 kiloyu aldım. spora başladım bundan 4 ay önce

herkez kendi bünyesini bilmesi gerekiyor önce ben 1 ay içinde 7 kilo verdim 3 ay içinde 7 kilo alabildim body sporu ile uğraşınca kilo alması kolay olmuyor malesef özellikle kısa boylu iseniz kilo almanız daha kolay vermeniz daha zordur.

Şeker ve ekmeği kesin hayatınızdan çıkartın ve günlük yemeniz gereken tuz 5 gram civarı olmalı diyetisyende bunları söyliyecektir.

benim boy 1.81 kilo 83 şuanda. 90 a çıkıp tekrar 82 ye düşücem bu dediğimi 5 ay içinde yapıcam.

3 hafta 9 kılo verdım NASIL MI EKMEK YEMEDIM CAYA SEKER ATMADIM yeşil çay içtim ac karnına lımonlu su kahvaltı olarak yulaf ezmesi ve süt oglen normal ogun ekmek yok ve aksam 6 dan sonra su meyve harıc yemek yok .... aslında ılk 2 hafta sorunsuz geçerseniz gerisi geliyor ha birde unutmadan tadı kötüde olsa AÇLIK OTU için .... musil etkisi vardır bagırsakları fena calıştırır

Son düzenleme:
3 hafta 9 kılo verdım NASIL MI EKMEK YEMEDIM CAYA SEKER ATMADIM yeşil çay içtim ac karnına lımonlu su kahvaltı olarak yulaf ezmesi ve süt oglen normal ogun ekmek yok ve aksam 6 dan sonra su meyve harıc yemek yok

yani herşeyden önce kilo vermek isteyenlerin boğaza dur demesi lazım :cool: ben çayı bile bırakmıştım şekeri bırakınca şimdi hacim alıyorum diye arada kaçamak yapıyorum diyette yapamıyacağım çunki

yani herşeyden önce kilo vermek isteyenlerin boğaza dur demesi lazım :cool: ben çayı bile bırakmıştım şekeri bırakınca şimdi hacim alıyorum diye arada kaçamak yapıyorum diyette yapamıyacağım çunki
insan kendinin doktoru aslında bi analiz yaptım çok yemesemde kılo alıyorum .. dedim bunları bırakım biraz otobur beslenim deidm:D ve sonuc sımdılık ıyı 3 ay sonra resim paylasacagım ıns:D:D öncesı ve sonrası

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri