Doktordan Rapor Alma Taktikleri Acill !!

onurhan00

Yasaklanmış
selamun aleykum beyler benım devamsızlık 9 gün bugün de gitmedim 10 gün oldu hocalar hala çağrıyor kimse de gelmiyor ben de hasta değilim şimdi doktora gitsem ne diyip de rapor alacam lütfen taktik verin :D Lütfen güzel doktorun yiyceği türden taktiler verin

gidip adam akıllı rica et hasta olmadığını geç kaldığını okula gideceğini ama son devamsızlık günün olduğunu belirt neden vermesin

Neden okula gitmiyordun bence taktik yerine hemen git okuluna
taktik illa gerekiyosa yalan söyleme insaflı bir doktora durumunu anlat :)

hocam şöyle desem babamı işten attılar ben çalışıcam desem olur mu

Rapor kalktı baban gidicek okula dilekçe vericek ben lys gireceğim için babama dedim 40günlük izin aldı

ya hastanenin bir bölümüne çık boğazım ağrıyor falan de yada sivilcen, bir yaran varsa cildiyeye git reçete versin bizim burada reçeteyi de geçiyorlar.

Git bir hastaneye durumu izah et de vereceğini sanmıyorum. En güzeli okuluna git zaten 1 kişi ders işlenmez der seni de var yazar gönderirler. Ama gördüğüm kadarıyla gelen oluyor ve senin muhabbet ettiğin arkadaşların gelmiyor buda sende de gelmeme durumu yaratıyor sanırım.

Onun yeri bura değil. Artık şu donanımhaberi keşfedin arkadaş ya. En basitinden bir örnek
Doktordan Rapor Alma Taktikleri! ||ANA KONU||

Benim taktik aile hekimi. Sene sonu giderdim. İçeri girince kaç gün istiyorsun diye sorardı hemen :)
Ha bir hastalık uydurmak gerekirse. Baş dönmesi-boğaz ağrısı(yutkunurken çok ağrı oluyor de).

Son düzenleme:
selamun aleykum beyler benım devamsızlık 9 gün bugün de gitmedim 10 gün oldu hocalar hala çağrıyor kimse de gelmiyor ben de hasta değilim şimdi doktora gitsem ne diyip de rapor alacam lütfen taktik verin :D Lütfen güzel doktorun yiyceği türden taktiler verin

Aile hekimine git anında yazıyor boğazlarım ağırıyor de :D

kardeşim 22 gün devamsızlığım var bişey olmaz korkma :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri