Evet [MENTION=23748]çılgınytci[/MENTION] Nickli Şafak çetin isimli kişiden şikayetçiyim. 27.12.2014 tarihinde kendisiyle bir paypal bozum işlemimiz olacaktı. Kendisine ben 200 tl paypal adresine gönderdim. ve bana yarım saat içerisinde hesabımda olacağını söyledi. Kendisine 2 saat sonra bir problem olup olmadığını sordum çünkü yarım saatde hesabımda olucağını söylediği halde 2 saat geçmişti ve bana gelen giden birşey olmadı. bana 16:27 de "usta kusura bakma birazdan hesabında merak etme msj atıcam geçince" diye mesaj attıktan sonra bu saate kadar hiçbir dönüşte bulunmadı. Bu güne kadar olabildiğince sabırlı davranarak belki acil bir durumla karşılaşmıştır bu yüzden bana haber verememiştir diye bekledim ama buraya kadarmış.
Bende emniyetde tanıdıklarım sayesinde kendisinin bilgilerine ulaştım.
Şafak çetin
[email protected] paypal adresi
Google hesabı
Yt hesabı
Telefon numarasından ev adresine kadar tüm bilgileri elimde şuanda. Telefona cevap vermediği için mesaj attım dün ve bugün mesajlarımada cevap vermedi.
Adminler tarafından gerekli işlemlerin yapılmasını istiyorum.
Böyle Dolandırıcılar 3 kuruş için bu dünyada belki anlık kendilerini mutlu edebiliyorlar ama Öbür dünyayı hesaba katmıyorlar. Bu dünyada Mahkemede yargılanması için elimden geleni yapacağım. Öbür dünyada da iki elim yakasında olacak HAKKIMI HELAL ETMİYORUM...
[MENTION=12623]zack[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] Hocam konuyu genele alırmısınız yanlış açtım sanırım
Bende emniyetde tanıdıklarım sayesinde kendisinin bilgilerine ulaştım.
Şafak çetin
[email protected] paypal adresi
Google hesabı
Yt hesabı
Telefon numarasından ev adresine kadar tüm bilgileri elimde şuanda. Telefona cevap vermediği için mesaj attım dün ve bugün mesajlarımada cevap vermedi.
Adminler tarafından gerekli işlemlerin yapılmasını istiyorum.
Böyle Dolandırıcılar 3 kuruş için bu dünyada belki anlık kendilerini mutlu edebiliyorlar ama Öbür dünyayı hesaba katmıyorlar. Bu dünyada Mahkemede yargılanması için elimden geleni yapacağım. Öbür dünyada da iki elim yakasında olacak HAKKIMI HELAL ETMİYORUM...
[MENTION=12623]zack[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] Hocam konuyu genele alırmısınız yanlış açtım sanırım
Son düzenleme: