Dolandırıcı şafak çetin

orcunkazan

Kayıtlı Üye
Evet [MENTION=23748]çılgınytci[/MENTION] Nickli Şafak çetin isimli kişiden şikayetçiyim. 27.12.2014 tarihinde kendisiyle bir paypal bozum işlemimiz olacaktı. Kendisine ben 200 tl paypal adresine gönderdim. ve bana yarım saat içerisinde hesabımda olacağını söyledi. Kendisine 2 saat sonra bir problem olup olmadığını sordum çünkü yarım saatde hesabımda olucağını söylediği halde 2 saat geçmişti ve bana gelen giden birşey olmadı. bana 16:27 de "usta kusura bakma birazdan hesabında merak etme msj atıcam geçince" diye mesaj attıktan sonra bu saate kadar hiçbir dönüşte bulunmadı. Bu güne kadar olabildiğince sabırlı davranarak belki acil bir durumla karşılaşmıştır bu yüzden bana haber verememiştir diye bekledim ama buraya kadarmış.

Bende emniyetde tanıdıklarım sayesinde kendisinin bilgilerine ulaştım.

Şafak çetin
[email protected] paypal adresi
Google hesabı
Yt hesabı
Telefon numarasından ev adresine kadar tüm bilgileri elimde şuanda. Telefona cevap vermediği için mesaj attım dün ve bugün mesajlarımada cevap vermedi.

Adminler tarafından gerekli işlemlerin yapılmasını istiyorum.

Böyle Dolandırıcılar 3 kuruş için bu dünyada belki anlık kendilerini mutlu edebiliyorlar ama Öbür dünyayı hesaba katmıyorlar. Bu dünyada Mahkemede yargılanması için elimden geleni yapacağım. Öbür dünyada da iki elim yakasında olacak HAKKIMI HELAL ETMİYORUM...
[MENTION=12623]zack[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] Hocam konuyu genele alırmısınız yanlış açtım sanırım

Son düzenleme:
[MENTION=23748]çılgınytci[/MENTION] konuya bekleniyorsun.

Kendisi köye gitmiş bu yüzden cevap veremiyormuş. Perşembe gününe kadar ödemeyi yapacağını söyledi .

[MENTION=12623]zack[/MENTION] Hocam bu kadar süre geçmesine rağmen hala bir geri dönüş yapmayan , mesajlarıma cevap vermeyen [MENTION=23748]çılgınytci[/MENTION] nickli ŞAFAK ÇETİN isimli şahsın DOLANDIRICI olarak gerekeni yaparmısınız.

Ayrıca kendisi farklı bir hesaptan forumu takip etmeye devam etmektedir. [MENTION=22816]safakcetin[/MENTION] nickiyle bugün 19:54 de en son online olmuş. [MENTION=22816]safakcetin[/MENTION] , [MENTION=23748]çılgınytci[/MENTION] nickli hesapların sahibi ŞAFAK ÇETİN isimli kişinin banlanmasını istiyorum.

ayrıca Konu başlığının'da "DOLANDIRICI ŞAFAK ÇETİN " isimli kişiden şikateyçiyim diye değiştirirseniz Google dada index almasını sağlayarak bu şahsın dolandırıcı olduğunu adını ve soyadını arama motoruna yazan herkezin görmesini istiyorum.

Şafak çetin isimli şahsı zaten savcılığa şikayet ettim gereken yapılacaktır. Forum olarakda gereğinin yapılmasını istiyorum

[MENTION=11620]era[/MENTION] Bakabilirmisin hocam.

arkadaş gerçekten 5 para etmez birisidir ama zaten pekte umrumda değil parasını yollayacağım tamam geç kalmış olabilir ama ailevi sebepler falan fistan giremedim edemen zaten kesin banlarlar bundan sonra ama ne halden anlar ne baş bişeyden boşa yaşıyorsun

Tam 9 gün hiçbir şekilde haber verilmeden bekleyen sabreden ben ama 5 para etmeyen kişide mi ben oluyorum .. Size pm attım dönmediniz bikaç gün bekliyim dedim başınıza kötü birşey gelmiş olabilir diye baktım ses yok emniyetten numaranızı alıp sizi tam 3 kere aradım açmadınız sms attım ertesi gün bir arkadasınız sizin hesabınızdan sizin köyde olduğunuzu ve yılbasından bir gün sonra persembe günü ödeme yapıcagınızı söyledi peki dedim. Persembe oldu cuma oldu hala bir haber gelmeyince tekrar sms attım yine cevap gelmedi. Bugün diğer hesabınızdan online olduğunuzu görüncede artık başka bir şey düşünmek saçma olurdu.

[MENTION=22816]safakcetin[/MENTION] [MENTION=23748]çılgınytci[/MENTION] artık hangi hesabını kullanıyorsan çılgınytci hesabına attıgım mesajlara dönmediğin için zaten online olduğun hesapta safakcetin hesabın o yüzden buraya iki hesabını da etiketledim.

Bana salı günü gece ödeme yapacağını söylediğin halde hala bir ödeme yapmış değilsin.
Sanırım sözünde duramayan bir yapın var..
[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] bu arkadaş hakkında gerekenin yapılmasını ve talebim doğrultusunda ödeme yapmayacaksa eğer konu başlığının "DOLANDIRICI ŞAFAK ÇETİN" şeklinde değiştirilerek google arama motorunda index almasını istiyorum.

Şahıs adına savcılığa gerekli işlemleri yaptım ama ödemeyi yaptıgı taktirde şikayetimi geri çekeceğimide dile getirdim.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri