Dolandırıcılardan SMS var

• Kullanıcı dess
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

dess

Kayıtlı Üye
az önce bana da etm hukk'tan 05…….. nolu telefon numaranıza alışverişlerinizden dolayı tanımlanan 2750 tl değerinde HEDİYE paketinizi 3 gün içinde almazsanız iade olacaktır. 02129252173 numaraları.

nette baktım dolandırıcılarmıs. bilgisi olmayanlara...

banada geldi direk sildim.

bende direk sildim. ne ara alısveris yapmısımda 2.750 tl hediye kazanmısım :D

---------- Spam Engelliyici 20:10 ---------- Önceki Mesaj 20:08 ----------

oyle berbat bi sistem var ki dunya uzerinde, mailler ve tel nolar herkese satılıyor. ne kadar b..tan bi olaydır

Banada attılar gecen aynı şekilde mesaj şikayet edicektim aklıma getirdin :D

Kaçırma hediyeyi ara hemen numarayı :D

D SMART LİG diye bir mesaj geldi 4 büyüklerin maçları artık dsmart da diye böyle bir şey gelirse yanıtlamayın dolandırıcılık şebekesi

ülke çiftliğe döndü hocam kontrol mekanizması diye bir şey kalmadı :) böyle konularda devletin müdahale etmesi gerekirken vatandaşlar şikayet ediyor paso ve devletin iş yükü dolaylı yoldan daha fazla oluyor, ah ah canım ülkem ne hallerde

benide lolden aradılar yok garenin tüm kostümlerini açıcaz felan dediler :D gir bi kere oyna dediler oynadım gelen giden yok :D

ülke çiftliğe döndü hocam kontrol mekanizması diye bir şey kalmadı :) böyle konularda devletin müdahale etmesi gerekirken vatandaşlar şikayet ediyor paso ve devletin iş yükü dolaylı yoldan daha fazla oluyor, ah ah canım ülkem ne hallerde

belki ilerleyen gunlerde bunlarla ilgili ozel sektor kurrulabilir. yeni bir sektor. yani insallah :)

Ne kadar iyi insanlar var dünyada

Bunlar Nijeryalı dolandırıcıların eline su bile dökemez. 2750 TL ne la ? Adamlar milyon dolarlık mirası bize haber veriyorlardı en azından :D

nijerya da toplam 25 milyon dolar piyango kazandım bi ara gidip almak lazım,hepte bana çıkıyor allah yürü ya kulum demiş ama nijerya da demiş:D

Evet bugün babamda salonda oynyordu para kazanmışım diye =) sayemde neşesi fazla uzun sürmedi tabi :D

asıl önemli olan telefon numaralarına nerden ulaştıkları. Ben rastgele yazdıklarını düşünmüyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri