Dolandırıldık mı ? Ne yapabilirim ?

OquzAlp

Yasaklanmış
Web sitesi
www.oquzalp.com
Merhaba arkadaşlar. 2-3 gün önce bir siteden 60-70 tl tutarında bir kitap sparişi geçtim. ödemesini hemen eft geçtim. 3 gün ü geçti neredeyse hala ödeme onaylanmıyor sitede. ödeme bekliyor görünüyor sparişim. telefondan arıyorum defalarca aradım hiç bi şekilde cevap vermiyorlar. mail atıyorum cevap yok.. kitap listeleri güncel fakat sosyal medya hesapları en son 2013 de kullanılmış. ne yapabiliriz. parayı geri alma ihtimalimiz ?

dostum hangi kitap sitesi bunuda paylaşki insanlar ona göre yardım edebilsin. bankanla görüşeceksin başka çare yok eft geçtiğin için paranı alman çok güç olacaktır

hocam kitap sitesinin adı nedir , büyük bi siteyse şikayetimvar'a yazın ordan dönerler büyük ihtimal olmadı bankayla bi iletişime geçin varsa bi yolu o şekilde alabilirsin

kitaptek.com arkadaşlar malesef büyük bi site değil, nasıl düştüm böyle hataya düşmezdim ben ama oldu bi kere :) bankayla görüştüm bisey yapamayız para çıktı diyor

kitaptek.com arkadaşlar malesef büyük bi site değil, nasıl düştüm böyle hataya düşmezdim ben ama oldu bi kere :) bankayla görüştüm bisey yapamayız para çıktı diyor
iletisim,künye,falan yokmu,yada whois den mail e ulassan ?

var hepsini denedim whois de ki mail e mail atıyorm böyle bi mail yok diyor. ismine facebook hesabına kadar buldm da onlarda da bi hareketlilik yok
insallah istedigin kitaplar ellerinde olmadigindan böyle olmustur,ellerinde olmayinca böyle olabiliyor.bunun haricinde paypal varmi sitede acaba 3-5 lira göndersek bir sey cikarmi ?

insallah istedigin kitaplar ellerinde olmadigindan böyle olmustur,ellerinde olmayinca böyle olabiliyor.bunun haricinde paypal varmi sitede acaba 3-5 lira göndersek bir sey cikarmi ?

paypal yok kapıda ödeme var.hayır elinde olmaması ayrı bişeyde. bunlar ne tele bakıyor ne maile cevap veriyor. aklına 2 şey geliyo adamın. ya sahibi öldü kaldı bişey oldu. yada bu adamlar siteyi kapatalı cok oldu. bu şekilde milleti dolandırıyo. bakalm en son kapıda ödeme seçeneği ile 500 liralık kitap spariş edecem :D o zaman napacaklar belli olur :D

pos üzerinden provisyon geçseydiniz her türlü iade alırdınız.eft-havale ile satış yapan mı kaldı artık?geçmiş olsun kardeşim.kitapsec.com kullanıyoruz biz,tavsiye ederim.kpss-ales kitaplarına sipariş geçiyorum sabaha kargoda.sonraki gün elimde.

pos üzerinden provisyon geçseydiniz her türlü iade alırdınız.eft-havale ile satış yapan mı kaldı artık?geçmiş olsun kardeşim.kitapsec.com kullanıyoruz biz,tavsiye ederim.kpss-ales kitaplarına sipariş geçiyorum sabaha kargoda.sonraki gün elimde.

sağolasın dostum bakalm bi şekilde ulasmaya calısacgm en son olmadı bankaya yüklenicem. :)

sağolasın dostum bakalm bi şekilde ulasmaya calısacgm en son olmadı bankaya yüklenicem. :)

bankanın yapabileceği hiçbirşey yok maalesef.aranızda ticari bir ilişki gözükmüyor.pos makinesinden çekim olsa ticari ilişkiniz ispatlanır,ürün gelmedi derdiniz aynı pcdepo.com olayı gibi geri alırdınız parayı.pcdepo olayında da havale çekenler üzerine soğuk su içti,pos geçenler hala para iadesi alıyorlar.

bankanın yapabileceği hiçbirşey yok maalesef.aranızda ticari bir ilişki gözükmüyor.pos makinesinden çekim olsa ticari ilişkiniz ispatlanır,ürün gelmedi derdiniz aynı pcdepo.com olayı gibi geri alırdınız parayı.pcdepo olayında da havale çekenler üzerine soğuk su içti,pos geçenler hala para iadesi alıyorlar.

öyle ama ödeme yaptıgım hesab ismi şirket ismi. ayrıca açıklama kısmına yazdım ben spariş numarası vs kanıtsa konu kanıt çok yani

umarım alırsın kardeş.yoksa sadakana say :D

şöyle bir şey var; https://www.sikayetvar.com/kitaptekcom-ellerinde-olmayan-urunu-var-gosterip-satis-yapma

bir de sitedeki adres istanbul diyor facebook sayfasında afyon diyor dikkatimi çekti.

firma cevap vermiş ne hayır anlamadm 3 gündür cevap vermeyen adamlar saat 2 de cevap verdi imdadımı duydu yoksa :D neyse herkese teşekkürler bakalm gönderecekler mi :D

home ofis galiba :D o değilde adam yarın kargoya verecez yazmş ben ola bile inanmadım :D mechul yani, ALLAH a emanet :D
hocam galiba şurası home ofis :D
https://www.google.com/maps/place/Ş...0x14caa3f554bc23cf:0xf93e2d90f8ad1d48!6m1!1e1

Çamaşırlar bile serilmiş :D

Şikayetvar.com seviyorum.
Çok büyük ısrarlar sonucu hepsiburada.com üzerinde satılan bir ürünü 25 günde tedarik edemedikleri için satıştan kaldırtmıştım :D
Şikayetvar.com güzel çalışıyor :)

hocam galiba şurası home ofis :D
https://www.google.com/maps/place/Ş...0x14caa3f554bc23cf:0xf93e2d90f8ad1d48!6m1!1e1

Çamaşırlar bile serilmiş :D

Şikayetvar.com seviyorum.
Çok büyük ısrarlar sonucu hepsiburada.com üzerinde satılan bir ürünü 25 günde tedarik edemedikleri için satıştan kaldırtmıştım :D
Şikayetvar.com güzel çalışıyor :)

aynende bazı yerler sallamıyor :D o değilde bak buldum dükkanı :D alt tarafda imiş bak :D ben görmemistim :D
https://www.google.com/maps/@41.008...4!1syrAKliGLko7lDHz3ZLJMLw!2e0!7i13312!8i6656

ben burayı biliyorum eğer kitabı göndermezse söyle bana gider kulağını çekerim herifin çakal ya :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri