Merhaba arkadaşlar 18,10,2022 saat 11:57 civari en yakın turkcell bayine gittim hattımın üzerine telefon almak için 10 bin tl kredi cıkıyordu çalışanlardan bir tanesi ile görüşmeye başladım telefonları incelemeye başladık bir tanesinde karar kıldık Samsung Galaxy A13 tamam dedim 12 aya bölecekti ayda 560 Tl dedi Tamam dedim telefonu getirdi. Telefonun bana ver dedi baya bir kod link gelicek hepsini hızlıca girim dedi verdim telefonu bana kontrat filan imzalattı tablet üzerinden imzaladım bende gelelim en can alıcı noktaya sana hediye kullaklık vericem bu benden sana hediye dedi . Bende kabul ettim yine tahtüt işimiz var dedi imzalaman lazım dedi sana mesaj gelicek faturalandıgına dahil ama dedi ödemeyeceksin bu benden sana hediye dedi. imzaları attık ürünü aldım akşama kadar yogundum akşam turkcell hesabima girdim dedim güncel faturama bakim dedim girmez,görmez olaydım 735 TL fatura tutarı mevcut malasefki içinde bana hediye edilen kulaklık mevcut 15 ay taksit yapmış ayda 112 tl ödeyecem 1680 Tlye denk geliyor peşin fiyatı 499 TL.
Biraz araştırım internetten dedim şikayetvar.com a girdim orada ne görim benim gibi dolandırılan binlerce insan mevcut
Turkcell 532 hattı aradım biz birşey yapamayız diyorlar aldıgınız Turkcell şubesi ile görüşme saglayın dediler. Yarın Sabah ilk işim bayiye gitmek olacak keriz gibi kandırdılar beni

15 Ay Vadeye Atılmış Görüntü

Biraz araştırım internetten dedim şikayetvar.com a girdim orada ne görim benim gibi dolandırılan binlerce insan mevcut
Turkcell 532 hattı aradım biz birşey yapamayız diyorlar aldıgınız Turkcell şubesi ile görüşme saglayın dediler. Yarın Sabah ilk işim bayiye gitmek olacak keriz gibi kandırdılar beni

15 Ay Vadeye Atılmış Görüntü