Dolandırıldım

• Kullanıcı dortnes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
geçmiş olsun..direk savcılığa şikayet et,belgelerinde var,bu asalakları başka türlü temizleyemeyiz .

o adam bu forumda beni de buradan ekledi r10 dan bağlantı kurdu falan taklaya gelmedim bu arada nicki extraman değildir hocam öyle dolandırıyor zaten pm at diyorsun atmıyor banada aynı olayı yaptı

Belki burdan biridir okur, hatasını anlar. 4-5 saat içinde ortaya çıkmaz ise savcılığa şikayet et.

o adam bu forumda beni de buradan ekledi r10 dan bağlantı kurdu falan taklaya gelmedim bu arada nicki extraman değildir hocam öyle dolandırıyor zaten pm at diyorsun atmıyor banada aynı olayı yaptı

demek ki biz safmışız hocam . suana kadar forumda yaptığım alışverişleride kimseyle ilgili sorun olmadı . aslında şüphelenmedim değil forumdan mesajda atmadı ama acil lazımdı para bende bekleyemedim

Benim konum ancak dun kitledim benide 700 lira dolandirdilar dun oyuzden bu isi biraktigimi soyledim

geçmiş olsun..direk savcılığa şikayet et,belgelerinde var,bu asalakları başka türlü temizleyemeyiz .

boşu boşuna gitmesin savcılığa hocam.En fazla karakola çağırıp ifade alıp bırakıyorlar.Ben bizzat gidip başvurdum savcılığa 1 sene sonra adamı karakola çağırıp ifade alıp bıraktılar hepsi bu oldu.Olan benim parama,masrafıma,günümün gitmesine ve sinirlerime oldu.Bu ülkede adalet YOK ! allah belasını versin böyle dolandırıcıların deyip geçicen.

haha bu arkadaş kendini cok zeki sanıyor . hatta suan bu postuda okuyordur . kardesim sen tam bir **** anladın sen :)

Arkadaslar kitlenen konulari silsinler ben kitledim arkadasi dolandirmislar benide dun 760 lira bozum isteyen arkadasin konusuyla dolandirdilar

hocam sen ytpara da ki konusunu belirtmişsin. Ancak sana buradan PM attımı o konu sahibi ?

Gerizekali yaratik,Uzaydami yasiyorsun.Banka bilgileri var,dekont var.Nereye kacacaksin.Polis seni eliyle koymus gibi bulacak.Bu kadarmi aptalsin.Bu sekilde dolandirilcilik yapacaksan milyon lira vurup yurtdisina kac.

Arkadaslar bu gerizekali insanlar kapanan konulari takip ediyor ve insanlari bu sekilde kandiriyolar. Benide dun konusu acilan 700 lira isleminde kandirdilar ordaki arkadas once hesaba para aktarilcak yazmis bende o arkadas diye aktardim sonra anlayabildim ki farkli bi skype eklemis giden para oldu yani ondan sonra konu kapansin diye yazdim konuma

Adı soyadı bulunduğu şehiri apaçık yazmış. Şikayet etmekle kalmayacaksın ifşa da ediceksin cümle aleme. Birazdan sosyal medya hesaplarını da bulucam arkadaşın

suc duyurusunda bulunmak bu kadar mi zor? bide PayPal dan bahsediyoruz YT de degil .. PayPal savciliga aninda verir bilgileri .. PayPal dolandirilmalara karsi

DMlrq6.png

[MENTION=13557]dortnes[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri