Dolar an itibarı ile 2,83 TL'ye düştü

• Kullanıcı sertankona
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Bayadir 2.80 lerde düşeceğe benzemiyorda dusse bile yatrm yapacaksan ve acil para lazm deglse duserse dusun illa 3 e geri cikacak

düşsün düşsün iyi oldu aliexpressden bişeyler alacaktım :D

keşke euro da düşse :/

Dolar her zaman kadandırır. (Uzun vadede)

Borsa oynamayı bilen varsa froto ya yatırsın bu da uzun vadede kesin kazandırır

Çıkar tekrar sıkıntı olmaz uzun vadede.
:D

2,80 nin altına çekerlerse millete elinde ne kadar dolar varsa elden çıkaracak büyük abiler de o yeşilleri toplayıp yine kazancaklar. Yellen teyzenin bir konuşması bu hallere getirdi doları hazirandan sonra faiz artırıyoruz dedi mi her şey tersine dönecek.

elinde nakiti olan dolar alsın beklesin cash canlı tiko para :) başka bir şey demeye gerek yok algı operasyonu bunlar 1-2 aya dolar 2.90-3 lira

bizden alanlar 2,86dan aldı :). Multicolor sizi düşünüyor diyomuşum :) şaka bi yane bence düşer geçen ay daha yüksekten bozmuştuk diye hatırlıyorum yardımcı olacaksa

2.99 dan 2000 dolar almıstım şuanda oturdum çekirdek çitleyip ağlıyorum

beyler paranoya geliştirerek dolara altına yatırım olmaz.Gerçekleri görün.Ben geçen yaz başı altın alayım dedim gram.Düşüncem şuydu yaz geliyo düğünler olur altın yükselir.Bana buradan cahilce düşünme altın düğüne göre yükselip artmaz:) belki doğrudur ama ben gidip 95 tl den aldım gram altın 117 tl den sattım:D:D yani gerçekleri görerek hareket etmenizi tavsiye ederim.

2.99 dan 2000 dolar almıstım şuanda oturdum çekirdek çitleyip ağlıyorum

:D:D öğrenci seni

---------- Spam Engelliyici 16:43 ---------- Önceki Mesaj 16:42 ----------

beyler paranoya geliştirerek dolara altına yatırım olmaz.Gerçekleri görün.Ben geçen yaz başı altın alayım dedim gram.Düşüncem şuydu yaz geliyo düğünler olur altın yükselir.Bana buradan cahilce düşünme altın düğüne göre yükselip artmaz:) belki doğrudur ama ben gidip 95 tl den aldım gram altın 117 tl den sattım:D:D yani gerçekleri görerek hareket etmenizi tavsiye ederim.

her sene öyle derler aslında altın düğün zamanı artmaz tam tersidir.

bende aldanıp almıştım. büyük zarar ettim

Erdem başçı değişince muhtemelen faizi düşürecekler o zamana kadar 2.85 altında kalması muhtemeldir.Faiz düşüşüyle birlikte biraz toparlanır, eğer fed de haziranda faiz artırım sinyali verirse yine çok rahat 3 liranın üzerine çıkar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri