Dolar haftaya nasıl başlar?

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

mumru

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar sizce pazartesi günü dolar nasıl baslar tahminleriniz nelerdir artarmı düsermi ona göre bugun para bozdurmam gerek . Tahminleri alabilirmiyim .

Tahminim 2,60'ı tekrar geçer. Düşerse de sövme bana :D

arkadaslar fitch yatırım yapılabilir listesine almıs tekrar o yüzden sorun ettim sıcak para gelirsen dısardan dolar düser gibi duruyor.

Kesinlikle düşüceğine inanıyorum çünkü fed doların şuana kadar artmasını sağlayan politikasını sürdürmeyeceğine yönelik sinyaneller vermiş. Uzun süreye yayılmış bir düşüş görecek gibiyiz. Kısaca pazartesi düşüş olsa bile çok fazla değişen bir şey olmayacak.

Kesinlikle düşüceğine inanıyorum çünkü fed doların şuana kadar artmasını sağlayan politikasını sürdürmeyeceğine yönelik sinyaneller vermiş. Uzun süreye yayılmış bir düşüş görecek gibiyiz. Kısaca pazartesi düşüş olsa bile çok fazla değişen bir şey olmayacak.

yüklü miktar dolarım var bozdurayımmı peki direk birikmiş dolar olarak olarak tl ile almadım ?

Dolar 2,72 seviyesini gördüğü an 2,85 lere gün içerisinde tırmanıcağı kanısı var, borsa'yı analiz eden bilir kişilere göre, Bloomberg TV den takip ediyorum bu doların çalkantısı sadece Türkiye de değil, Euro da son 13 yılın en dip seviyelerinde..

yüklü miktar dolarım var bozdurayımmı peki direk birikmiş dolar olarak olarak tl ile almadım ?

Ben olsam pazar günü bozdurmazdım çünkü bankalar şuan normal kurun altında bozduruyor. Dolar pazartesi düşse bile bugün bozdurduğundan daha karlı bozdurursun bence.

---------- Spam Engelliyici 19:09 ---------- Önceki Mesaj 19:05 ----------

Dolar 2,72 seviyesini gördüğü an 2,85 lere gün içerisinde tırmanıcağı kanısı var, borsa'yı analiz eden bilir kişilere göre, Bloomberg TV den takip ediyorum bu doların çalkantısı sadece Türkiye de değil, Euro da son 13 yılın en dip seviyelerinde..

Euro 5-6 yıllık bir para birimi :)

1 sene önce fazla önemsemeden dinliyordum dolar yorumcularını adamlar 1 sene sonra dolar bütün dünyada 3 TL görecek deniliyordu ki daha seçimler falan var bence doları olan bozdurmakta acele etmesin.

Bankalarin calisma saatleri disinda bozdurmayin kur nerdeyse paypalla ayni oluyor

Hocam dolar bozum işinizi yapabilirim bu arada pazartesi 2,60lara çıkar yine

Bilmiyorum ama euroyu markın devamı olarak görüyorsan öyle değil :) mark alman parası euro tüm avrupanın parası.
Canım kardeşim finansı takip eden biri olarak ayrıyeten bankacılık ve sigortacılık 4. sınıf öğrencisi olarak ben ders vermek istemiyorum fakat Euro 1 Ocak 1999 da dünya piyasasına tanıtıldı benim ilk yorumumdada son 13 yılın en alt seviyelerinde olduğundan bahsetmiştim yani Euro nun yaşı 16 yıl daha fazla bilgi edinmen için : Euro - Vikipedi canını sıkma olur böyle vakalar. ;)

ab merkez bankası boyuna euro basıyor ondan euro düşüyor.yalnız euro ile gelen arabalar nedense düşmüyor.sıfır araç bakınıyorum euro artarken zamları dayıyorlardı euro düştü stok muhabbeti yapıyorlar.dolar ise yükseliş trendinde olacak diye düşünüyorum.acil para ihtiyacınız yoksa bozdurmayın zaten,ben sene sonuna dek bozdurmamayı planlıyorum.

Canım kardeşim finansı takip eden biri olarak ayrıyeten bankacılık ve sigortacılık 4. sınıf öğrencisi olarak ben ders vermek istemiyorum fakat Euro 1 Ocak 1999 da dünya piyasasına tanıtıldı benim ilk yorumumdada son 13 yılın en alt seviyelerinde olduğundan bahsetmiştim yani Euro nun yaşı 16 yıl daha fazla bilgi edinmen için : Euro - Vikipedi canını sıkma olur böyle vakalar. ;)

Evet dediğin gibiymiş ama yinede son 13 yılın en alt seviyesinde olması konusunda bence yanılıyorsun. Çünkü ben euro nun önceki yıllarda 1.8 kurlarında olduğunu hatırlıyorum ve şuan 2.8 civarında.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri