Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar ne olacak bu doların hali 4 e kadar yükselecek diyolar bu saatten sonra dolar alınır mı ? Kar etmeyi bıraktım bari cebimizdeki paranın değerini koruyalım.
Trump'ın gelmesi ile bu kadar yükseliyorsa limit budur bence
Hisse senedi alınabilir bu konu hakkında bilgisi olan varsa pm atabilir![]()
Insan yalaka olunca normaldir bole demesi [emoji1]Yiğit Bulut: Çok Kısa Bir Sürede Dolar 2,80 Bandına Gelecek4 ay önce diyordu halen bekliyoruz![]()
Hocam biz burada 2.60 larda tartışırken de bazı arkadaşlar için limit oydu lütfen
Trump ın olayla ilgisi yok demek saçma olur tamam ama amerika yı etkileyen bi durum yok 2013 den beri bu ülkenin borsası düşüyor sen betona gömüp bütün geleceğini şimdi Tarım toplantıları yapıp totoyu kurtarmaya calısırsın geçti bolu pazarı.
Trump ın gelmesiyle Amerika içi dönük ekonomi izleyecek buda Küresel ekonomiye bağlı gelişmekte olan ülkeleri Brezilya, Meksika, Türkiye, Hindistan gibi ülkeleri etkileyecek bu 4-5 ülke 2008 amerika krizinden beri doların aktığı ülkelerdi en mantıklı yatırım ve gelişmeleri Hindistan sonrada Brezilya yaptı o yüzden ikisininde ekonomisi çok büyük darbeler yemiyecek ama bizim gibi Beton inşaat al sat toki politikası patlayacak malesef. 20 ocaktan sonrası dolar dahada artaracaktır.
[MENTION=8951]Dean[/MENTION] sana geçen konuda al diyecektim sonra birileri alıntılayıp tartışma çıkmasın diye demedim3.18,3.17 alım sınırıydı geçti artık psikolojik sınırıda aştığı için bundan sonra çok büyük paralarla oynamayan biri için gerilemeyi izlemek kaldı.
Yiğit Bulut: Çok Kısa Bir Sürede Dolar 2,80 Bandına Gelecek4 ay önce diyordu halen bekliyoruz![]()
kendini borsa uzmanı zannetmiştir ondan söylemiştir![]()
hocam ben de ekonomiyi hobi olarak takip ederim ama gerçekten doların aşırı yükleşe geçiceğini sanmıyorum bu konularda kesin ifade kullanmak çok zor
Anladım hocam sana ekonomiyi geniş açıdan takip etmeni öneririm.
euro ve sterlinin de aynı oranda değerlenmesini trump ile başkasına acıklayamazsın çünkü iyi forumlar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.