Dolar Vadesız Hesaba Turk Lırası Yatırırlırsa

MortalKombat

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar gecen bır arkadasımla alısverıs bulundumda ben yanlıska dolar hesabının ıban vermısım arkadasım parayı gonderdıgınde hesaba gecmedı yanı 1 haftadır hesapta bakıye gozukmuyor napmamız lazım banka konustuk hala cevap gelmıyor?

Siz de arkadaş da aradıysa geri gider para normal şartlarda.

geri gitmiştir arkadaşın seni yemiyorsa :D
olmadı bankayı arasın arkadaşın paranın durumunu öğrenin.

Merhaba arkadaşlar gecen bır arkadasımla alısverıs bulundumda ben yanlıska dolar hesabının ıban vermısım arkadasım parayı gonderdıgınde hesaba gecmedı yanı 1 haftadır hesapta bakıye gozukmuyor napmamız lazım banka konustuk hala cevap gelmıyor?

Tl hesabın yanında usd hesabında varsa ara durumu anlat usd hesabına yatırıyorlar daha önce başıma geldi.

Tl hesabın yanında usd hesabında varsa ara durumu anlat usd hesabına yatırıyorlar daha önce başıma geldi.
galıba daha once yasanmamıs bu olay garantı aradım anlattım herseyı hesaba gıren cıkan brut ucret bulunmuyor dedıler bloke fln dustu galıba para anlamadım bende ama 1 haftadır fınansbank en para bu olayı halledememesı ayrı bır absurt (benım bankam garantı) dekont var arkadaşlar odeme kanıtı olarak yanı

galıba daha once yasanmamıs bu olay garantı aradım anlattım herseyı hesaba gıren cıkan brut ucret bulunmuyor dedıler bloke fln dustu galıba para anlamadım bende ama 1 haftadır fınansbank en para bu olayı halledememesı ayrı bır absurt (benım bankam garantı) dekont var arkadaşlar odeme kanıtı olarak yanı

müşteri hizmetleriyle sıkıntıyı çözmediysen gönderilen paranın dekontuyla şubeye git. Daha çabuk çözüm bulurlar.

müşteri hizmetleriyle sıkıntıyı çözmediysen gönderilen paranın dekontuyla şubeye git. Daha çabuk çözüm bulurlar.
yok hocam onlar sıstemde zımbırtı goremıyorsa dekont bır ısıne yaramıyor yanı arkadas denedı forumda hıc bankacı yokmu :(

arkadaşlar forumda hıcmı yardım edıcek bırısı yok bu konuda 1 hafta banka cozemedı su lanet olayı bırde 3 ayda 68 tl alıyorlar .... sız bu olayı 1 hafata bekletırsenız ben nıye sıze o parayı verıyım arkadaş forumda bankacı cfln varsa yardımcı olabılırse cok makbule gecer

bugun aradım ıste bılgılerı verdım bızım subeyı hesap para yatmıs gozukuyor ama ınternet bankacılıgında para gozukmuyor napmam lazım bılen varmı ? yanı atm gorunmuyor adam para yattı dıyor dekont var ama hesapta gorunmuyor yanı

banka ile konuştuğunda ne cevap aldın ?

banka ile konuştuğunda ne cevap aldın ?
ayın 13 de para gonderıldı bankayı aradım bızım subeyı yanı resmı banka numarasını degıl banka garantı bankası eft sorgulama numarası verdım hesap param gorunmuyor dedım ınternet bankacılıgında oda dedıkı bana para gonderılmıs dedı kapattım telefonu baktım hala aynı ayın 13 belı hesapta para gorunmuyor ama onlar goruldu dıyor bır anlamadım olayı parayı cukkamı yapıyorlar ney cozemedık arkadasla

Arkadaşım senın başına gelen aynı olay benim başıma geldi bu yuzden 978 dolarım uçtu Ben 4-5 kere banka şubesıne merkeze gıttım 7-8 defada telefon ettım Öğrendiğm kadarı ile boyle durumlarda ara dedıklerı havuz dedıklerı bir yer oluyormus bu yerde para en fazla 1 ay durup gönderene geri gidiyormus eğer geri gitmesse merkezden bankacılara hesap soruyorlarmıs Benim parada musıcnatıona gerı gıttı ama bu hırsız partner olduğu için parayı bana göndermek yerıne cebe attı Hesap sorduğumda da bana ne bızım sucumuz değil yanlıs yapmasa idin deyıp kestırıp attılar

Arkadaşım senın başına gelen aynı olay benim başıma geldi bu yuzden 978 dolarım uçtu Ben 4-5 kere banka şubesıne merkeze gıttım 7-8 defada telefon ettım Öğrendiğm kadarı ile boyle durumlarda ara dedıklerı havuz dedıklerı bir yer oluyormus bu yerde para en fazla 1 ay durup gönderene geri gidiyormus eğer geri gitmesse merkezden bankacılara hesap soruyorlarmıs Benim parada musıcnatına gerı gıttı ama bu hırsız partner olduğu için parayı bana göndermek yerıne cebe attı Hesap sorduğumda da bana ne bızım sucumuz değil yanlıs yapmasa idin deyıp kestırıp attılar
bu durumda sube fln mı gıtmem lazım ama soyle bır durum var para bloke degıl hesapta gozukuyor sıstemde ama ben ınt bankacılıgına gırdımde para gozukmuyor anlatabıldımmı

bu durumda sube fln mı gıtmem lazım ama soyle bır durum var para bloke degıl hesapta gozukuyor sıstemde ama ben ınt bankacılıgına gırdımde para gozukmuyor anlatabıldımmı
Hocam para hesapda gözüküyorsa banka hesabını açtığın şubeye gıt orada sana kesın yardımcı olacaklardır paran gözüküyorsa şubeden alabılırsın benım para gözükmüyordu

simdi yenı sorun cıktı hay ben boyle bankanın bın sua annem gıtmıs para cekmek ıcın benım hesabından alısverıs ıcın hesapta para var dedıler ınternet bankacılıgında gozukmuyor demıs annem tekrar kontrol edın demısler eve geldıgınde baktıgımda hala aynıydı arkadaas bunlar nasıl ıs yapıyorlar ya tekrarmı gıdelım yarın subeye ne yapalım yardımcı olabılcek varmı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri