Dolardan Tlye Donduk Ama İyi ve Kotu Yonu Nedir

hamitcan3

Yasaklanmış
merhaba

bugun baktımki tek tıka 1.35 tl almışım yani merak ettiğim dolar olsaydı dolar kuru uzerinden 0.65$ mı alacaktım ?

Bu donme olayında para kaybımız olacakmı ? Kur dahamı iyiydi ?

Dusuncelerinizi paylasırsanız sevinirim.

Kur aylık mı günlük mü uygulanacak ne olucak hiçbir şey bilmiyoru bilen de yok herkes şaşkın bu artı mı eksi mi bizim için şüphede kalktım

aynı aynı
değişen bişey yok

Kur aylık mı günlük mü uygulanacak ne olucak hiçbir şey bilmiyoru bilen de yok herkes şaşkın bu artı mı eksi mi bizim için şüphede kalktım

bana dolar daha iyi gibi geliyor zaten duştugu yok doların. Ayrıca tbm olayı aynı diyorlar ancak soyle birşeyi unutoyorlar

en ufak tbm 0.01$ dı ama artık 0.01 tl bundan yola cıkalım bence kaybımız olacak.

bana dolar daha iyi gibi geliyor zaten duştugu yok doların. Ayrıca tbm olayı aynı diyorlar ancak soyle birşeyi unutoyorlar

en ufak tbm 0.01$ dı ama artık 0.01 tl bundan yola cıkalım bence kaybımız olacak.

Kim diyor onu yok öyle bir şey olucağını sanmam

inşallah dediğiniz gibi olur ama ben pek memnun değilim gibi başlangıc için.

Benim merak ettiğim konu şimdi dolar tamamen gitti mi bunlar neye göre tlye çeviriyorşar günlük dolar kuruna mı aylık dolar kuruna mı aylıksa değişen hiçbşr şey yok demektir yada tamamen doları silip herşeyi tlye çevirmişte olabilirler tamamen türk lirasına bağlı kalmışta olabiliriz

Benim merak ettiğim konu şimdi dolar tamamen gitti mi bunlar neye göre tlye çeviriyorşar günlük dolar kuruna mı aylık dolar kuruna mı aylıksa değişen hiçbşr şey yok demektir yada tamamen doları silip herşeyi tlye çevirmişte olabilirler tamamen türk lirasına bağlı kalmışta olabiliriz

anlık ise boyle saçmalık olamaz cunku dolar 10 dk da bir değer kaybediyor veya artırıyor.1 tık 10 dk sonra almış olsak kazancımız değişecek bu konuda açıklık lazım bence eski sistem gayet iyiydi sonucta hangi kurdan ne alındığını biliyorduk

anlık ise boyle saçmalık olamaz cunku dolar 10 dk da bir değer kaybediyor veya artırıyor.1 tık 10 dk sonra almış olsak kazancımız değişecek bu konuda açıklık lazım bence eski sistem gayet iyiydi sonucta hangi kurdan ne alındığını biliyorduk

benim daha yeni tlye geçti dünden beri geçmiş olan arkadaşlar bir kazançlarını değerlendirsin geçmeden önce ve geçtikten sonra ne değişti kazanç arttı mı düştü mü aynı mı kaldı o biraz yardımcı olabilir sonuçta 1-2 gündür tlye geçmiş olanlar var ?

Anlik olmasi imkansiz. Mantiken gunluk veya aylik olacaktir. Mesai saatinin baslangici veya bitimindeki kurdan hesaplarlar bence.

benim daha yeni tlye geçti dünden beri geçmiş olan arkadaşlar bir kazançlarını değerlendirsin geçmeden önce ve geçtikten sonra ne değişti kazanç arttı mı düştü mü aynı mı kaldı o biraz yardımcı olabilir sonuçta 1-2 günde tlye geçmiş olanlar var ?

ben test ettim normalde olusu 0.70$aldıgım videoalrdan 1 tl ortalama almaya basladı.

saçma olan taraf... neden avrupada euro kullanmayan ulkede bile euro var.... diğer yerlerde dolar... ama bize neden TL ?? bizede ya dolar ya euro versın neden TL vermekistiyor???? Türkiyede vergisi yok algısı yok bir sebebi olmalı...
reklam verenler 0.01 usd vermek yerıne tabikide 0.01 tl vermek ister, 1.000 gösteriö yapıp tık başına 0.01 usd verınce tl karşılığı = 1.000*2usd=2 000 tl yapar... ama reklam veren işi tl ile anlaşır google amca ile tlden işlem yaparda
2.000 tl ile = 2 000 tık yapar %50 kar yapar... gosterım sayısı artar aynı paraya.... google nasıl olsa hep kazanan taraf fark etmez ona... sirkulasyon olsun reklam veren memnun kalsın ona yeter...

Bende geçmişim TL'ye, ödeme eşiği 200 TL :)

Arkadaşlar zarar ve kar durumu olmayacak inşaallah.Hatta bence günlük ve aylık kur gibi karışık bir şeye de girişilmeyecek.Zaten reklamların halihazırda tl bazında tbm leri var yani toplam kazançların önce usd değerinin belirlenip sonra tl ye dönüştürülmesi mantığa aykırı.Ama şu ayrı bir şey; değişen kura göre aylık ya da belirli dönemlerde reklamların tl bazlı tbm lerinde değişiklik olabilir bu da olumlu ya da olumsuz çok etkilemeyecektir.Dolayısıyla bundan sonra neyse o arkadaşlar.

örne: turkcell reklamı var atıyorum gsm reklamı standart alıyor google... gosterım başı 0.10 usd... her ulkeden her gsm den bu parayı alıyor...
şimdi bu para atıyorum tl ye odnduz bizde.. halıyle Turkiyede bu firmadan tl le çalışıyorum sen 0.10tl ver gostereyım diyemez mı=? maksat yeni pazar yerı ulkemiz.. haliyle rekabetide duzenlemiş oluyor tum reklam veren firmalarında gonlunu alıyor...
bence duzenlemenın altında bu olmalı.. yerlı reklam gelirleri ile uğraşanlar kayba girebilir.. ama yabancı reklam ve gosterım yapanlarda sıkıntı olmaz düşüncesindeyim...........

---------- Mesaj saat 21:43:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:38:50 civarında gönderildi. ----------

veeeeeeeeeeeeeeeee TL oldum :D

---------- Mesaj saat 21:44:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:43:10 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar akşıma şu geldi ...... tl olunca belki netleştirmede kesıntıler azalır... ne bilim bir faydası olur belki...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri