Dolardan TL'ye Dönmemi Sebebi Acaba Bu Mu?

OzanCan

Olaylar Olaylar
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

2 farklı Adsense hesabım var dün bu TL'ye dönüş muhabbeti üzerinde çok durmadım bugün biraz inceledim hesabımın biri $ iken diğeri TL'ye dönmüş. Aralarındaki fark ise şu; $ olan hesabımda bekleyen ödeme var 50$ kesinleşmiş kazanç var onu almadığım için Adsense TL'ye dönüştürmüyor. Yani bekleyen bir ödemeniz varsa bu sebeple TL'ye dönüşmediğini düşünüyorum. TL olan hesabıma baktığımda ise bekleyen bir ödeme yok. Sizde tecrübelerinizi yazarsanız sorunun bu olup olmadığını anlamış oluruz.

awgdiN6.png

pin daha girmedim gelmedi halen dolar halinde

Merhaba arkadaşlar,

2 farklı Adsense hesabım var dün bu TL'ye dönüş muhabbeti üzerinde çok durmadım bugün biraz inceledim hesabımın biri $ iken diğeri TL'ye dönmüş. Aralarındaki fark ise şu; $ olan hesabımda bekleyen ödeme var 50$ kesinleşmiş kazanç var onu almadığım için Adsense TL'ye dönüştürmüyor. Yani bekleyen bir ödemeniz varsa bu sebeple TL'ye dönüşmediğini düşünüyorum. TL olan hesabıma baktığımda ise bekleyen bir ödeme yok. Sizde tecrübelerinizi yazarsanız sorunun bu olup olmadığını anlamış oluruz.

awgdiN6.png

hocam tl bazına geçmeniz için bu ay ödeme almış olmanız gerekiyor. bu ay ödeme almayan hesaplar tl bazına geçmemiştir.

Bende bekleyen ödeme yok ama TL ye donmedi.

Bende ödeme bekliyorum hesabım $ olarak görünüyor.

bendede kesinleşmiş yok bu ay ödemede aldım..ve hala dolar,sanırım böyle kalacak

Ödeme aldım kesinleşmiş kazanç yok ama hala dolar belkide tlye geçmez

İlginç bir olay Türkiyeden ödeme alıcaksak geçmesi lazım diye düşünüyorum geçmeme ihtimali var mı acaba dolar olması benim işime gelir

nerdeyse 1 gün geçti diğerlerininkinin üzerinden ve hala dolar,bir açıklaması olmalı-son ihtimal aklıma gelen şey;tl ye geçmeyenlerin aynı adsense sunucudan olması,zaman alıyor olabilir

bu ay ödeme aldım ve halen halen dolar.

benim hesabım dolar kaldı,bu saatten sonrada değişmez artık,sebebini bilen varmı?!

kesinleşmiş 0.01$ var:)yeni hesap pin girmedim hala dolar var.

saat dilimi ile ilgili olabilir.

Benim pinli adsense hesabım var. Hiç ödeme almadım fakat içindeki para TL ye dönmüş.. Hatta minimum ödeme eşiği 200 TL yazıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri