Domain Sıkıntısı

Skrillex

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar benim adıma daha önce aldığım adresimi başka birisi satın almış, sürem dolmuştu almayı unutmuşum bunu geri alma imkanımız var mı acaba? Domain özel ismim ve soy ismimi içeriyor herhangi bir şikayet etme gibi bir ihtimali filan var mı onuda öğrenmek istiyorum :(

Merhaba arkadaşlar benim adıma daha önce aldığım adresimi başka birisi satın almış, sürem dolmuştu almayı unutmuşum bunu geri alma imkanımız var mı acaba? Domain özel ismim ve soy ismimi içeriyor herhangi bir şikayet etme gibi bir ihtimali filan var mı onuda öğrenmek istiyorum :(

bende google.comu şikayet edeyim o zaman :) geçmiş olsun tek yolu var oda adamla ücret karşılığı alacaksın yada seneye 365 gün + 81 gün bekleeyceksin
Not:şikayet vs kelimesiini kaldırın şahsi olarak kınıyorum hakkıyla almış adam şikayet falan olacak iş değil.

bende google.comu şikayet edeyim o zaman :) geçmiş olsun tek yolu var oda adamla ücret karşılığı alacaksın yada seneye 365 gün + 81 gün bekleeyceksin
Not:şikayet vs kelimesiini kaldırın şahsi olarak kınıyorum hakkıyla almış adam şikayet falan olacak iş değil.

Neyini kınıyorsunuz hocam adım soy adıma domain alınıyor ve trde adım ve soy adımda fazla kişi yok ve birde işin garibi gibi aldığım .comlusu alınıyor.

Benim yt içeriğimle ilişkili domain adam hadi adulta yönlendirme yapsa ne yapacağım yt içeriğimde patlayabilir.

Neyse bir çaresine bakacağım :rolleyes:

Neyini kınıyorsunuz hocam adım soy adıma domain alınıyor ve trde adım ve soy adımda fazla kişi yok ve birde işin garibi gibi aldığım .comlusu alınıyor.

Benim yt içeriğimle ilişkili domain adam hadi adulta yönlendirme yapsa ne yapacağım yt içeriğimde patlayabilir.

Neyse bir çaresine bakacağım :rolleyes:

sizden çok daha fzla olabilir.hee adult açarsa senin direk şahsına yönelik senin videonu koyarsa senin adını karalarsa tamam.aksi taktirde adam alabilir size 1000 tl karşılığında satabilir.yani şuan için geçmiş olsun.hızlı olacaktınız hocam.adınız soyadınızın com.tr olanını marka tescili yaptırım sitenizi yapınca çok daha kaliteli olur bu kadar önemlşyse :)

seninde söyledigin gibi senle aynı isimde trde çokfazla kişi olmayabilir ama bu,tek olmadıgınında bi kanıtı.mesela alan adamında adı senle aynıysa ne olacak?yada diyelimki sen şikayet filan edip aldın domaini adamdan,benimde adım soyadım senle aynıysa 2 ay sonrada gelip ben senden geri mi alıcam? :)

ne yazıkki buna yapıcak bişey yok.unutmayıp,zamanında alıcaktın domani adamdan önce.yada mail atıp şimdi ne para isterse anlaşıp,bi orta yol bulup almaya çalışacaksın çok önemliyse. yt içerikle alakalı site olması ise mesele, sadece .com olmak zorunda degil sende diger uzantılardan birisini al.yt ile sitenin direkt olarak bi bagı yok sonuçda fatihbaz.com sitesi olsa,burada adult site kuruluysa bunun youtube kanalımla bi alakası olmaz,olamaz.

seninde söyledigin gibi senle aynı isimde trde çokfazla kişi olmayabilir ama bu,tek olmadıgınında bi kanıtı.mesela alan adamında adı senle aynıysa ne olacak?yada diyelimki sen şikayet filan edip aldın domaini adamdan,benimde adım soyadım senle aynıysa 2 ay sonrada gelip ben senden geri mi alıcam? :)

ne yazıkki buna yapıcak bişey yok.unutmayıp,zamanında alıcaktın domani adamdan önce.yada mail atıp şimdi ne para isterse anlaşıp,bi orta yol bulup almaya çalışacaksın çok önemliyse. yt içerikle alakalı site olması ise mesele, sadece .com olmak zorunda degil sende diger uzantılardan birisini al.yt ile sitenin direkt olarak bi bagı yok sonuçda fatihbaz.com sitesi olsa,burada adult site kuruluysa bunun youtube kanalımla bi alakası olmaz,olamaz.

Bence bu alan şahıs arkadaşlarımdan biride olabilir ondan şüpheleniyorum :D
Video açıklamalarına backlink olarak gömdüm ve 500e yakın içerik var tek tek düzeltmek uğraştıracak şimdi :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri