domain yönlendirme

• Kullanıcı GaaktuG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - WebHosting Vds-Vps-Server

GaaktuG

Yasaklanmış
arkadaşlar bi domainim vardı bunu bi hostla bağladım fakat ben baska bi domain le baglamak istiyorum iki domaini de godaddy den aldım 2.aldıgımı o hosta yönlendirebilirmiyim birde hostu arkadaşım aldıgı için bende sadece godaddy hesabım panel ve ftp giriş bilgileri var bu bilgiler le yapılabilir mi ? yoksa arkadasımdan illa o host sitesinin giriş bilgileride gerekir mi ? tesekkürler hayırlı kazanclar

Name server özelliklerini bu adresten değiştirebiliyorsun.Gerisi sorun olmuyor ama eğer içinde birşeyler varsa silinebilir yedek almanı öneririm.

arkadaşlar bi domainim vardı bunu bi hostla bağladım fakat ben baska bi domain le baglamak istiyorum iki domaini de godaddy den aldım 2.aldıgımı o hosta yönlendirebilirmiyim birde hostu arkadaşım aldıgı için bende sadece godaddy hesabım panel ve ftp giriş bilgileri var bu bilgiler le yapılabilir mi ? yoksa arkadasımdan illa o host sitesinin giriş bilgileride gerekir mi ? tesekkürler hayırlı kazanclar

godaddy domain panelinden name serverları değiştireceksin. ve Hostun başka hosta geçmiş olacak. Yani dolayısı ile eski ftp bilgilerin yook olacak, yeni bir host yeni ftp bilgileri olacak. Fakat yukarıda ki arkadaşında belirttiği gibi. site içeriğinin yedeğini al ki gitmesin. herhangi bir konuda zorlanırsan yardımcı olurum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri