Donanımdan Anlayanlar Bakabilirler mi?

suhatuna

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar şöyle bir sistem topladım ...

Donanımdan anlamam ama sahıbınden de satılan toplanmıs pcler , vatandakı parcalar, donanımhaberdekı haberler vss boyle bir pc ye yonelttı :D

Donanımdan anlayanlar bu sıstemne kadar uyumlu bakabılırler mı?

Fiyat olarak sunu ekle bunu ekledemeyın yanlız :D hee daha ıyı daha performanslı aynı fıyatlara cıkacak tavsıyenız varsa dınlerım ama yukarı cıkamam buna bile param yetmeyecek LG G2 mı satıcam :D takvıye yapıcam üzerıne :)

CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance Pro DDR3 2400MHz CL11 Ram

297,06 TL
297,06 TL

Corsair 240GB LS Serisi SATA 3.0 SSD (560MB Okuma / 535MB Yazma)

419,02 TL
352,69 TL

COOLER MASTER SILENCIO 650 PURE MidT ATX USB 3.0 SİYAH KASA

262,67 TL
262,67 TL

CORSAIR CX SERİSİ 80PLUS 750W GÜÇ KAYNAĞI

322,08 TL
322,08 TL

MSI Z97 GAMING 3 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart

484,69 TL
484,69 TL

ZALMAN CNPS5X PERFORMA 775/1150/1155/1156&AMD AM2/AM2+/AM3/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU

82,87 TL
82,87 TL

Intel Core i7 4790 Soket 1150 3.6GHz 8MB Önbellek 22nm İşlemci

1.060,05 TL
991,26 TL

Evga GTX760 SuperClock ACX GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı

Ara Toplam3.000,57 TLKDV540,10 TLTutar3.540,67 TL

1. vatandan toplama
2. 1600mhz ram neyine yetmiyo :D
3. sıvı soğutma al
4. biraz daha bütçen varsa gtx970 al ömürlük olsun

970 te hangı 970 hocam :D

Ne bıleyım ramlerı falan omurluk olsun dedımoyle sectım :D

[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] abi sen beni ekle skypeden ben yardımcı olayım bu konudada videoyap hakta alıcam yeni sistem topladım fena , gecen gun bi formatfactory ile deneme yaptım işlemci hızı %99 oldu şaşırdım :) , bu ssiteme benzer bişey fiyat 4.100e geldi

Hocam senin sectiğim ram ler iyi sakın değişme ddr4 ram çıktı sen ddr3 alıyorsun ama kalitelisini alıyorsun.

Geçen hafta aldım hocam çok memnunum . Monitör de Aoc e2470Sw aldım 23.6 inç gayet iyi . Toplam 3000 küsüre gelmişti ama şuan dolar düştü .

Eqln1Z.jpg

Edit :
Walla DDR3 te , 2400mhz olarak en yuksegı ve CL11 olması iyigıbı gorundu bana :)
Hocam Cl ne kadar düşük olursa o kadar iyi oluyor.

Yalnız cl si düşük olan ram daha iyi oluyor cl galiba gecikme süresi gibi bişey diye biliyorum.

Gecikme süresi ne kadar düşükse yani cl okadar düşük oluyor. Yani düşük Cl daha iyi.

CLyuksek olan ıyı hocam CL=CLASS ;)

---------- Spam Engelliyici 21:59 ---------- Önceki Mesaj 21:57 ----------

CLolayını bızmı yanlıs anladık yaw :D olabılır ıddaaetmem hocam bılmedıgım konuda :)

Ozaman ben karıstırdım dostum :D

Hocam bence de vatandan almayın . Çoğu kişiye iade gelen ürünleri satmışlar vs. Soğudum ordan o yüzden sinerji.gen.tr den aldım. Sinerji ve novabilgisayar a bakın ellerinde olmayan parçaları mail atıp söylediğiniz de 1 gün için de tedarik ediyorlar.

Tabii gene de karar sizin :) Şimdiden hayırlı olsun.

anlamıyosak konuya girmeyelimmi yani anlamadım şimdi ben ben anlamıyom mesela :D :D :D : D

Ram olayında CL değerleri ne kadar düşük olursa o kadar iyi olur. DDR3 lerin CL9'a kadar düşmüş ramleri var. CL9 dururken CL11 neden ? ayrıca render yapacaksan SSD yi önermem.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri