Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Zaten hızımı kesmedikleri için umrumda olmayan kampanya. Benim gibi bir sürü insan var eminim akk yi geçtiği halde hızı düşürülmeyen.
Zaten kaldırılması taraftarı değilim. Youtube'de sınırları zorlayınca ne olduğunu gördük. Youtube gibi bir şirket bile şurada 3-5 youtubere karşı bu kadar ter dökmüşken ttnet'e turkcelle'mi güveneceğim koca Türkiye karşısında ?
Önce bu firmalar bu isteği karşılayabilecek güçte olduklarını göstersinler de sonra katılırız.
Not: Paketler iyileştirilebilir. 100mb internete 50gb akk verilmez mesela.
hacı ama ayın ilk haftası herkesin net son hız neden sıkıntı olmuyor demekki altyapıyla kaldırmayla alakası yok ilk hafta hızlıysa diğer 3 haftada hızlı olabilir
Adsl i bilmemde fiberde bizim burda herkesin apartmanın hepsi fiber kullanıyor.
Herkesinde 100gb akk si var bunun yandaki diğer apartmanlarda da olabileceğini düşünürsek hızın düşmesi lazım.
Ama hiç te öyle olmuyor yani millet torrenta yükleniyor aynı binada 4 kişi gta 5 indirdi torrentdan ama hızda 1 mbbit bile değişim yok yani altyapıda hiç bir sorun olmaz diye düşünüyorum...
Adsl bilemem ama![]()
şair burada 1Gbit neti olduğunu vurgulamak istemişnerde bizdeee o fiber neredeyse ilçede yok fiber
1gbit mi (Ayda 1000tl )![]()
50mbit hızım var... 70 Tl
Ttnetten ucuz bence millet 16mbit e o kadar veriyor...
hacı ama ayın ilk haftası herkesin net son hız neden sıkıntı olmuyor demekki altyapıyla kaldırmayla alakası yok ilk hafta hızlıysa diğer 3 haftada hızlı olabilir
Oha ben superonline 64 TL 16 Mbps kadar bağlattım yeni 70 TL nedir 50 mbit birde![]()
Öyle olmuyor o işler.
İlk gün ülkede kaç kişi torrent açıp sınırsız indirme yapar? Hiç kimse. Sebebi ne? Torrent açarsak indirme yaparsak AKK var dolar diye kimse indirme yapmıyor, normal takılıyor. Normal takılırken de hızın 20 mbit de olsa 1 mbit de olsa pek değişen olmaz altyapıyı zorlayacak kadar.
Ama eğer AKK kalkarsa, işi bilen herkes torrenti 7/24 açık bırakır. İlk gün son gün fark etmeksizin sürekli internet kullanılıyor olur ve bunu ttnet dandik altyapısı kaldırmaz.
Ttnet genel müdürü senmisin ya boşversene adamlar ne güzel sistem kurmuş kimsede siz ne ayaksınız demiyo.
Superonlineda en düşük 25mbit Seninki türkcell adsl dir.Fiber her zaman adsl den daha uygun...
Turkcell Superonline hocam ADSL2+ yalin internet 16 MBPS kadar 64 TL gercekten cok hizlilar dun turk telekom hatti cekti.Bugun superonline ekibi modemi kurdu modemi cok begendim menzili cok iyi Huwai elektrikciden yeni hatta cektim.Superonlineden gelen eleman ipneligine Turk Telekom ekibi portu acmamislar dediariza kaydi birakti yarin gelip sokaktan portu acicaklarmis.
Bu nasıl bir tavır.Sadece bilgi kirliliği olmasın diye açıklama yaptım ben. Yoksa TTNET'i en sevmeyen insanların başında geliyorum ve AKK kaldırılmasını en çok isteyen kişilerdenim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.