Dostlar Yeni Kaydım ( Kardan Adam ) :))

• Kullanıcı Braddleyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
çok iyi sesin helal

Güzel olmuş :) ama video üzerindeki açıklamalar, linkler gözüme girdi :D

eyvallah kardeşim çok sağolasın napalım kitle çekmek için ilk başarda böyle şeyler yapmak gerekli diye düşündüm :))

---------- Mesaj saat 14:57:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:57:13 civarında gönderildi. ----------

çok iyi sesin helal

çok sağol kardeşim çok teşekür ederim :))

Stüdyo ortamlarını gayet iyi bildiğim için seninde bu şartlarının iyi olmadığını göz önünde bulundurarak söylüyorum süper. Başarılarının devamını dilerim kardeşim pes etme devam.

Not: Ayrıca hayat okulundan mezunum sana puanım 10 kanka :D

Marmara Üniversitesi İktisat mezunu biri olarak söylüyorum Sesin dinleyici kulağına hoş geliyor

Hocam ya tarih okuyorum ben dpü'de :D ses iyi ses :D başarılar :)

kardeşim yüreğime indiriyordun valaha az kalsın :D:D

---------- Mesaj saat 15:13:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:11:32 civarında gönderildi. ----------

Stüdyo ortamlarını gayet iyi bildiğim için seninde bu şartlarının iyi olmadığını göz önünde bulundurarak söylüyorum süper. Başarılarının devamını dilerim kardeşim pes etme devam.

Not: Ayrıca hayat okulundan mezunum sana puanım 10 kanka :D

eyvallah kardeşim çok sağolasın asla pes etmeyeceğim :)))))

---------- Mesaj saat 15:14:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:13:57 civarında gönderildi. ----------

Marmara Üniversitesi İktisat mezunu biri olarak söylüyorum Sesin dinleyici kulağına hoş geliyor

hehe bende okuz eylül üniv. öğrencisi olarak teşekürlerimi sunuyorum kardeşim :))))

Tebrik ederim kardeşim çok beğendim yt de yorum ve like bile verdim başarının devamını dilerim..

Kardeşim bir de şu reklamları koyma ya ilk etapta. Hani şöyle bir 3-5 bin abonen olsun o zaman koy. Şimdi başka bir videonu açtım ya buradan da yorumu okuyorum allah allah diyorum :) reklam çıkmış sesler geliyor farklı farklı.

Ses güzel hocam devam takipteyim.

Sesin bazı bölümlerde altta kaybolmuş ama fena değil.

yahu öyle bi başlık ki bende sandım ki Kardan adam'a yeni kaydın zuha (:
Ağzına sağlık gene güzel bi çalışma.

Video İzlenimleri yavaş yavaş kendini göstermeye başlamış :) Sosyal medyaya odaklan , Facebooktan paylaşmaya devam .. :)

Vede amatör türkçe müzik forumları var bak , googleye yaz , amatör müzik vs , forumdonanımhaber gibi büyük forumlara da odaklan , amatör müzik forumlarının aralarına gir , al bi üyelik aktif bi üye ol , konularını aç , nerden izlenim koparsan o kadar iyidir :)

Kardeşim sesin güzel ama biraz daha geliştirmen lazım.Mesela sabahlar çiğ yumurta iç :)

Hocam muhteşem bi iş yapıyosun tebrik ederim,Bu şarkıyı pek sevmem o yüzden bu video için yorum yapmayacagım ama ondan önceki kayıtların gayet güzeldi.Senden ricam Mabel matiz - Hala haber bekliyorum senden bu şarkıyı yorumlar mısın? şimdiden teşekkürler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri