Dostlara [Veda Busesi]

Jaseph

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Merhaba Dostlar,

Uzunca bir süredir tedavilerim devam ediyordu, 2 hafta önce son ameliyatda başarılı geçti, şuan günün büyük kısmı artık evde geçiyor ama sık sık ikinci evim olan hastaneyi ziyaret ediyorum ne yazık ki hala. 11 aylık bir tedavi süreci idi ama benim ve doktorların azmi ile daha kısa zamanda bitti gibi ama genede aslında tamda bitmedi, ama bitmeye yaklaştı.

Hep korktum, korkutuldum bu nedenle hep erteledim keşke ertelemeseydim.

Güzel mesajlarınız için herkese çok teşekkür ederim. Allah düşmanın başına vermesin.

Hayırlı Ramazanlar ve Şimdiden iyi bayramlar.

Son düzenleme:
Allah şifa versin abi. Dua edeceğim...

Son düzenleme:
Abi büyük geçmiş olsun bilmediğim için soruyorum hastalığın neydi.. Allah en kısa zamanda yanımıza dönmeyi nasip eder İNŞALLAH :(

Allah acil şifalar versin Hocam. Bir an önce aramıza dönmen dileğiyle...

Allah sifa versin. Yakin zamanda tekrar aramiza bekliyorum.

Allah şifa versin ağabey, en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşAllah...

Çok geçmiş olsun hocam Sıkma Canını Ailenin Moralini ve Kendi Moralini Yüksek Tut Hep böyle olmuştur bizede aynısı olacak bişeyin varlıgını hep yoklugunda anlamaya devam edecegiz yazık hepimize :(

Çok geçmiş olsun hocam Allah şifa versin tekrar görüşmek dileğiyle

İnşallah tez zamanda eski sağlığınıza dönersiniz. Allah yardımcınız olsun.

Allah acil şifalar versin hocam. Allahın izniyle inş yeneceksiniz hastalığınızı. Kızınızın size ihtiyacı var biliyorsunuz değil mi. Moralinizi yüksek tutun hocam. Rabbim hasta kullarına şifalar versin inş. (Amin)

Allah şifa versin. Abi.
Allah çocuklarını da analı babalı büyütsün inş.

İnşallah en yakın zamanda sıhhatinize kavuşursunuz

allah sifa versin yüregi güzel insan pes etme sakın herseye ragmen savasmaya devam...

Allah şifa versin hocam, moralinizi herzaman yüksek tutun, en kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileği ile.

Tapatalk ile gönderildi.

Allah acil şifalar versin, üzüldüm :( moral en büyük ilaçtır, moralinizi yüksek tutun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri