Dosya Sıkıstır

JiTeM

Kayıtlı Üye
Dosya Sıkıstırma Programı

S.a Arkadaşlar 1tb bir video klasörünü arşivini en iyi nasıl sıkıstırabılırım acaba boyutunu en az nasıl ındırebılırım ?

çok fazla bir yer bekleme hatta nerdeyse birebir aynı boyut öıkar. ayrıca o boyuttaki bir arşiv dosyasının hasarsız taşınması çok zor sonradan üzülme diye söylüyorum.

Uğraşmaya değmez al 1 tb'lık bir harddisk kafan rahat olsun. :)

çok fazla bir yer bekleme hatta nerdeyse birebir aynı boyut öıkar. ayrıca o boyuttaki bir arşiv dosyasının hasarsız taşınması çok zor sonradan üzülme diye söylüyorum.

Uğraşmaya değmez al 1 tb'lık bir harddisk kafan rahat olsun. :)

dosyalar sunucuda sunucudan tasıcam bır kosede dursun lazım olunca kullanırım dıye :D ama bır turlu bır yontem bulamadım sıkıntısız masrafsız veya az masraflı kenarda tutmak ıcın .

o zaman paraya kıyıp box hesapları alıp paylaştıracaksın. başka yolu yok. arşiv dosyaları çok sıkıntı dosyalar büyük boyutluları kolay bozulabiliyor ve video resim gibi dosyalar çok fazla sıkışmıyor.

o zaman paraya kıyıp box hesapları alıp paylaştıracaksın. başka yolu yok. arşiv dosyaları çok sıkıntı dosyalar büyük boyutluları kolay bozulabiliyor ve video resim gibi dosyalar çok fazla sıkışmıyor.

bu google driver var 1 tb 10 dolarmıs oraya atsam sıkıntı olurmu acaba ?

mail.ru nun 1Tb diskleri var ben kullanıyorum çok memnunum bulabilirsen satan birini işini çok rahat görür

ben amazon cloud kullanıyorum tavsiye ederim, yıllık 60 dolar, ilk 3 ay bedava, 3 ay bittikten sonra parayı çekiyor, birde depolama alanı sınırsız
[MENTION=7778]JiTeM[/MENTION]

ben amazon cloud kullanıyorum tavsiye ederim, yıllık 60 dolar, ilk 3 ay bedava, 3 ay bittikten sonra parayı çekiyor, birde depolama alanı sınırsız
[MENTION=7778]JiTeM[/MENTION]

hocam nasıl alınıyor acaba resimli videolu anlatım varmı acaba ?

Googleye fazla guvenmeyin illegal ve telifli durumlarda dosyalari direk silebiliyor. Sana tavsiyem rus kaynakli 2-3 farkli sunucu kiralaman yedekleme her zaman iyidir ;)

Googleye fazla guvenmeyin illegal ve telifli durumlarda dosyalari direk silebiliyor. Sana tavsiyem rus kaynakli 2-3 farkli sunucu kiralaman yedekleme her zaman iyidir ;)

hocam rus kaynaklı sunucu nereden bulucam ki bu google driver uygun gıbı 1tb aylık 10 dolar mıs ben vıdeoları sıteler felan atmıcam sadece durucak oyle lazım lunca kendım ındırıcem .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri