dota turnuvası yapcak 9 kişi aranıyor :D

aysun06

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaslar dota oynayacak ekip aranıyo varsa boyunun ölçüsünü merak eden gelsin.:D

---------- Mesaj saat 00:02:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:54:26 civarında gönderildi. ----------

yok mu yaws yt den foruma canlı yayın yapardık forumca eğlenirdik sağlık olsun ben gevurlarla oynayım artık yapcak bişi yok

dota2 ise yarın akşam için bi maç ayarlayabilirim 5iniz varmı ? :)

Hocam iletmek istediklerinizi özel mesajla iletirseniz sevinirim.Konu içerisinde konu yaratmayalım.Teşekkürler.Saygılar.

YtKoRaY

Eğer maç olursa benide çağırın. bundan 6 yıl önce gecem gündüzüm dotaydı(üniversite yılları). Şimdi maç olursa giriyorum. Garena veya wepla farketmez.

Lol olsaydı sabahlara kadar atardık 10 kişi macımızı

Tamam yarin geceye ayarlayak yt den foruma canli yayin yapak forum izlesin

hocam dota 1 bitti be dota2 oynuyoruz biz 8-10 kişi :) dota2 gelirseniz her türlü yardım edebilirim.

ya yukledim steamdan multi player yok davion drogon veriyo crepler cıkıyo giremedim

hey bende aysun un takımındayım bende oynucam :D
dota ne ?

defense of the ancients açılımı :D gugıl amcaya yazarsanız birşeyller öğrenebilirsiniz.

Çıkar mı ki burada 8-9 yıllık oyuncu benimle dota2 atabilecek :)
Şaka bir yana keşke işim olmasa da dota2 oynayabilsem bir özledim ki anlatamam ) Sınavlardan sonra ilk işim ytpara.com da dota2 takımı kurmak :) Zengin takımı asdad
Takım bayrağını falan sitenin logosunda yaparım )

Çıkar mı ki burada 8-9 yıllık oyuncu benimle dota2 atabilecek :)
Şaka bir yana keşke işim olmasa da dota2 oynayabilsem bir özledim ki anlatamam ) Sınavlardan sonra ilk işim ytpara.com da dota2 takımı kurmak :) Zengin takımı asdad
Takım bayrağını falan sitenin logosunda yaparım )

yaw bwn bu dota2 oynayamıyom abi bu pub bolumu cıkmıyo ya direk dragon knıghyt (davion) u veriyo 3 5 crep cıkıyo ya nası iş niye 5vs 5 cıkmıyo ilginc
DESTEK BEKLİYOM :d

yaw bwn bu dota2 oynayamıyom abi bu pub bolumu cıkmıyo ya direk dragon knıghyt (davion) u veriyo 3 5 crep cıkıyo ya nası iş niye 5vs 5 cıkmıyo ilginc
DESTEK BEKLİYOM :d

:))
O knight davion oyunu öğrenmen için bir alıştırma ve bitirmek zorundasın. İngilizcen yoksa türkçe oynayarak hemen bitirirsin. Kreepleri kesiyorsun görev falan yapıyorsun. En sonda Razor'u kesip görevi bitiriyorsun. Sonra ana menü geliyor zaten oyunun.
Ondan sonra da maç bul diyerek oyun aratıyorsun

:))
O knight davion oyunu öğrenmen için bir alıştırma ve bitirmek zorundasın. İngilizcen yoksa türkçe oynayarak hemen bitirirsin. Kreepleri kesiyorsun görev falan yapıyorsun. En sonda Razor'u kesip görevi bitiriyorsun. Sonra ana menü geliyor zaten oyunun.
Ondan sonra da maç bul diyerek oyun aratıyorsun

:D yav bende diyom niye publayan yok :D crepleri kesem bari yapcak bişi yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri