Dracula: Başlangıç Filmini (2014) İzleyenler İsyan Ediyor

• Kullanıcı jamaican
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
İzledim film olarak güzel ama tarihle bu kadar mı uyuşmaz bir film ilginç :)

Tamamen saçmalık.Dün izledim filmi.Adam fatih sultanın ayrı ayrı gönderdiği 1000 kişilik ve 100.000 kişilik orduyu tek başına olağanüstü güçleriyle yeniyor :D Bi de Battal Gazi filmlerine saçma diyoruz :)

bu filme karşı bizim çektiğimiz ve bu tarihi olayı anlatan filmimiz olan KUTSAL DAMACANA 3 Dracoola'yı izleyelim o halde :D

Adamlar tarihi bir film yapmak istememis belliki, sadece tarihi karakterleri kullanmislar gibi. Draculada onlardan biri zaten kazikli voyvoda. Hepsini harmanlayip kurguydu, efektti derken bi film cikmis iste ortaya. Asiri milliyetci arkadaslar izlemesede olur bosuna kufur etmeyin yani :D

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İzlemedim fakat duyduguma göre Fatih Sultan Mehmet ve Kanuni'yi draculanın öldürmüs oldugunu tasvir eden bir film.
Filmi izleyen arkadaslar bu duyduklarım hakkında neler düsünüyorlar ?
Bence Osmanlı'yı kötü ve zayıf olarak göstermislerdir.Cünkü hic bir Hollywood filminde Osmanlı'yı iyi gösteren bir filme denk gelmedim.
En iyisi bizimde film sektöründe daha dogrusu medyada biraz daha ilerlememiz gerekiyor.Bu is dizilerle olacak is degil :)

valla dün mezarına tüküreceğim 2 yi izledim,midem hala kendine gelemedi ...böghhhghh

İzlemedim fakat duyduguma göre Fatih Sultan Mehmet ve Kanuni'yi draculanın öldürmüs oldugunu tasvir eden bir film.
Filmi izleyen arkadaslar bu duyduklarım hakkında neler düsünüyorlar ?
Bence Osmanlı'yı kötü ve zayıf olarak göstermislerdir.Cünkü hic bir Hollywood filminde Osmanlı'yı iyi gösteren bir filme denk gelmedim.
En iyisi bizimde film sektöründe daha dogrusu medyada biraz daha ilerlememiz gerekiyor.Bu is dizilerle olacak is degil :)

medyaya film sektorune gerek yok bak bu adam youtubeyi sallamıstı zamanında

The Arrivals Gelenler Uyandırma Projesi Tüm Bölümler Birleştirilmiş 1- 38 full - YouTube

bu filmi bu ülkeye sokan yayıncının yayınlayan sinemanın ve ne kadar emparyalistlerin köpeği olan büyük ve küçük baş varsa.. ağızlarına tüküreyim... Biz Türklerin Tırnağımızın içinde kir olamayacak insanlar parayı bizlere hakaret ederek buluyor. Gün gelir devran Döner. Bu millet adamı ikiye böler.. ;)

bu filmi bu ülkeye sokan yayıncının yayınlayan sinemanın ve ne kadar emparyalistlerin köpeği olan büyük ve küçük baş varsa.. ağızlarına tüküreyim... Biz Türklerin Tırnağımızın içinde kir olamayacak insanlar parayı bizlere hakaret ederek buluyor. Gün gelir devran Döner. Bu millet adamı ikiye böler.. ;)

evet filmin yasaklanması gerek aslında adamlamlar simdi diyordur hem dalga geciyoz hemde filmi vizyona sokuyorlar diye d.ş..k geciyorlardır

Filmi az önce izledim, bazı yerlerde Türkleri kötü gösterselerde filmde Türklerin ne kadar korkusuz oldukları da vurgulanmış ve açıkça söylenmiş ki Türkleri böyle fantastik canavarlardan başkası yenemez. Sonuçta fantastik bi film bence bu kadar kaptırmak yersiz. Film izlenir.

Son düzenleme:
Türkler, Osmanlı kötü gösterilmiş film boyunca. Eee ne var bunda ?
Herkesin kendisine göre bakış açısı vardır, aslında ilk sayfada üyelerden birinin söylediği gibi; bu bir tarih filmi değil, sadece karakteri almışlar ve yoğurup fantastik kurgu haline getirmişler. Filistin'i Cola içmeyerek kurtardığınız gibi, filmi ülkemizde vizyondan kaldırıp bizi de kurtarırsınız.

Şöyle düşünün; banka sahibisiniz, faiz'i belirleyebilirsiniz veya ufak tefek oynamalar yapabilirsiniz. Sizde müşteri olarak o banka ile çalışıp çalışmama kararını veriyorsunuz. Aynı bu filmde olduğu gibi, adamlar film yapmış, karar sizin :)

Beğenmedin mi ?
Kendi bankanı aç madem o banka kötü diyeceğine ve faiz oranını kendin belirle.

Tarih nedir ki ?
Ne kadarı doğru veya saptırılmadan yansıtıldı kaynaklara ?
Atam fena vurdu, hala unutamamışlar diyor biri de... Sağlam vuramamış atamız, ki şu an bu eleştirileri yapıyoruz burada.
Haksızmıyım ?

Osmanlının veya bizlerin 2 hatası vardı tarihte,
- Fethettiğimiz topraklarda dilimizi, dinimizi, kültürümüzü aşılayamadık
- Yabancı hatunlar ile kaynaşıp ırkımızı kendi kendimize körelttik.

Şöyle bir bakın bakalım fransaya ingiltereye ve nicesine... Zamanında sömürdükleri topraklarda hangi inançlar hakim veya hangi diller konuşuluyor ?
Afrikanın bir bölgesine gidiyorsun ingilizce konuşuyorlar, bir başka bölgesine gidiyorsun almanca, bir başkasına gidiyorsun fransızca konuşuluyor... Dinlerine bak, çoğu hristiyan.

Hata kimde ?
Gerçekleri kabullenip susmayı bilmeliyiz artık.

Kuru kuruna islam adı altında işgal etmişiz milleti, arkamızda hiçbir şey bırakamamışız. Kısacası hiç işgal edilmemiş olarakta varsayabiliriz o eski topraklarımızı.

Bu tür eleştirileri tartışmaları gerici buluyorum artık. Önümüze bakalım, bırakın geçmişi. Birileri tarihimizi çarpıtıyorsa, dalga geçiyorsa, bu onun suçu değil, bizim suçumuzdur. Zayıf olan ezilir, bu kadar basit.

Tarihi değil, filmi tartışalım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri